-
2020 - Devam Ediyor Zeytin (Olea europaea L.) Yaprağının İn Vitro Rumen Fermentasyonuna Etkisi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer
Özkan F. (Yürütücü), Leventoğlu T., Kale Ç., Aksu T., Sarıpınar Aksu D., Altaçli S.
-
2022 - 2023 Kedi Ve Köpeklerde Obezitenin Hayvan Sahiplerinin Profilleri İle Birlikte Değerlendirilmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Y.Lisans
Altaçli S. (Yürütücü), DEMİR İ. E.
-
2019 - 2019 Ayçiçek Hasılını Farklı Oranlarda Şeker Pancarı Bitkisi ile Silolamanın Silaj Kalitesi ile Invitro Sindirilebilirlikleri ve Enerji İçeriğine Etkisi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer
Yıldız S. (Yürütücü), Deniz S., Kızılırmak F., Altaçli S.
-
2015 - 2018 Yumurta tavuğu karma yemlerine değişik oranlarda katılan ayçiçeği ve keten tohumu yağlarının performans, yumurta kalitesi ve kolesterol düzeyine etkisi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Altaçli S. (Yürütücü), Kızılırmak F., Deniz S., Bingöl N. T., Kale Ç.
-
2011 - 2017 Farklı düzeylerde bezelye katılan yumurta tavuğu rasyonlarına enzim ilavesinin performans üzerine etkileri
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Bingöl N. T. (Yürütücü), KARSLI M. A., Altaçli S., Bolat D., Kale Ç.