FONKSİYONEL BİR GIDA ÇEŞİDİ OLAN PROBİYOTİK, PREBİYOTİK VE SİNBİYOTİKLERİN SAĞLIK ÜZERİNE ETKİSİ


RÜSTEMLİ N., TUNCAY R. M.

Veteriner Gıda Hijyeni ve Teknolojisinde İleri Araştırmalar, TAVŞANLI HAKAN, Editör, YAZ Yayınları, Afyonkarahisar, ss.44-68, 2024

  • Yayın Türü: Kitapta Bölüm / Mesleki Kitap
  • Basım Tarihi: 2024
  • Yayınevi: YAZ Yayınları
  • Basıldığı Şehir: Afyonkarahisar
  • Sayfa Sayıları: ss.44-68
  • Editörler: TAVŞANLI HAKAN, Editör
  • Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Adresli: Evet