Toprak ve Gastronomi


ALAEDDİNOĞLU F., SAMIRKAŞ KOMŞU M., EBAN F.

Gastro Coğrafya, Oğuz DİKER, Nuray TÜRKER, Faruk ALAEDDİNOĞLU, Duran CANKÜL, Rahman TEMİZKAN, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.52-74, 2023

  • Yayın Türü: Kitapta Bölüm / Mesleki Kitap
  • Basım Tarihi: 2023
  • Yayınevi: Detay Yayıncılık
  • Basıldığı Şehir: Ankara
  • Sayfa Sayıları: ss.52-74
  • Editörler: Oğuz DİKER, Nuray TÜRKER, Faruk ALAEDDİNOĞLU, Duran CANKÜL, Rahman TEMİZKAN, Editör
  • Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Adresli: Evet