Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Tezler
Bilimsel Veri
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Son Eklenen Yayınlar
Bisküvi üretiminde soğutulmuş ve donduru...
Bisküvi üretiminde soğutulmuş ve dondurulmuş hamur kullanımı
Doğan İ. S.
Dünya Gıda, cilt.10, sa.1, ss.58-59, 2004 (Hakemli Dergi)
Yayın Türü:
Makale / Derleme
Cilt numarası:
10
Sayı:
1
Basım Tarihi:
2004
Dergi Adı:
Dünya Gıda
Sayfa Sayıları:
ss.58-59
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Adresli:
Evet