DÜNYA’DA VE TÜRKİYE’DE AROMATİK BİTKİLERİN ÜRETİMİ VE EKONOMİYE KATKISI


Tunçtürk M., Şelem E., Tunçtürk R., Nohutçu L.

ESANS YAĞLAR (Üretimi. Gıdada ve Hayvan Beslenmede Kullanımı), PROF. DR. ERGİN ÖZTÜRK; PROF. DR. AHMET TEKELİ, Editör, IKSAD, Ankara, ss.3-27, 2021

  • Yayın Türü: Kitapta Bölüm / Araştırma Kitabı
  • Basım Tarihi: 2021
  • Yayınevi: IKSAD
  • Basıldığı Şehir: Ankara
  • Sayfa Sayıları: ss.3-27
  • Editörler: PROF. DR. ERGİN ÖZTÜRK; PROF. DR. AHMET TEKELİ, Editör
  • Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Adresli: Evet