Changes in the Current Patterns of Beef Consumption and Consumer Behavior Trends—Cross-Cultural Study Brazil-Spain-Turkey


Creative Commons License

Rodrigues Magalhaes D., Çakmakçı C., Del Mar Campo M., Çakmakçı Y., Makishi F., Dos Santos Silva V. L., ...Daha Fazla

FOODS, cilt.12, sa.3, ss.1-14, 2023 (SCI-Expanded)

  • Yayın Türü: Makale / Tam Makale
  • Cilt numarası: 12 Sayı: 3
  • Basım Tarihi: 2023
  • Doi Numarası: 10.3390/foods12030475
  • Dergi Adı: FOODS
  • Derginin Tarandığı İndeksler: Science Citation Index Expanded (SCI-EXPANDED), Scopus, Agricultural & Environmental Science Database, CAB Abstracts, Food Science & Technology Abstracts, Veterinary Science Database, Directory of Open Access Journals
  • Sayfa Sayıları: ss.1-14
  • Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Adresli: Evet