Effect of priming treatment on germination at stressful temperatures, fatty acid, sugar content and enzymatic activity of pepper seeds Priming uygulamasının biber tohumlarının stres sıcaklıklarında çimlenme, yaǧ asitleri, şeker kapsamı ve enzim aktivitesi üzerine etkisi


Creative Commons License

KAYA G., Demir I., Tekin A., Yaşar F., Demir K.

Tarim Bilimleri Dergisi, cilt.16, sa.1, ss.9-16, 2010 (SCI-Expanded) identifier identifier

  • Yayın Türü: Makale / Tam Makale
  • Cilt numarası: 16 Sayı: 1
  • Basım Tarihi: 2010
  • Dergi Adı: Tarim Bilimleri Dergisi
  • Derginin Tarandığı İndeksler: Science Citation Index Expanded (SCI-EXPANDED), Scopus, TR DİZİN (ULAKBİM)
  • Sayfa Sayıları: ss.9-16
  • Anahtar Kelimeler: Pepper, Capsicum annuum L., Priming, Germiation, Fat, Sugar content, Enzyme, TOLERANCE, OLIGOSACCHARIDES, LONGEVITY, QUALITY, L.
  • Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Adresli: Evet