Desteklenen Projeler
-
2019 - 2021 Gıdaların fiziksel, kimyasal ve mikrobiyolojik analizinden elde edilen verilerin bilimsel değerlendirmesi
-
2019 - 2021 Van’da Pişirilmiş Olarak Tüketime Sunulan Tavuk Döner Kebaplarının Mikrobiyolojik Kalitesinin Belirlenmesi
-
2019 - 2020 Van İlinde satılan çiğ sütlerin mikrobiyolojik ve kimyasal özellikleri
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Tuncay R. M. (Yürütücü), İşleyici Ö., Çakmak T., Sancak Y. C.
-
2017 - 2017 Van İlinde Satılan Salam, Sosis ve Sucuklarda Kanatlı ve Tektırnaklı Etlerinin Varlığının ELİSA Tekniği ile Araştırılması
-
2015 - 2016 6. Ulusal (Uluslararası Katılımlı) Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi
-
2013 - 2016 Van'da Tüketime Sunulan Sığır Etlerinde Bazı Anabolizan Kalıntılarının Belirlenmesi.
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Yücel U. M. (Yürütücü), Atasoy N., TÜREL İ., İşleyici Ö., Yılmaz O.
-
2008 - 2010 Van İlinde Satışa Sunulan Hazır Köftelerden Listeria türlerinin varlığı
-
2007 - 2010 Van İlinde Dondurulmuş Olarak Satışa Sunulan Bazı Et Ürünlerinin Mikrobiyolojik Kalitesi
-
2007 - 2009 Dondurulmuş Olarak ve +4 Cde Muhafaza Edilen İnci Kefalinde (Chalcalburnus tariicihi, Palas 1811)Biyojen Amin Oluşumu ve Mikrobiyolojik Değişimlerin Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Ekici K. (Yürütücü), Sağun E., SANCAK H., İşleyici Ö., Yörük İ. H., Sancak Y. C.
-
2006 - 2008 Çiğ Süt ve Otlu peynirlerde Escherichia coli O157:H7 nin Varlığı
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Sancak Y. C. (Yürütücü), İşleyici Ö., CANSANCAK H., DURMAZ H.
-
2001 - 2004 Bazı hayvansal kökenli gıdalarda Listeria monocytogenes aranması
-
2001 - 2003 Vanda satışa sunulan ızgaralık etlerin hijyenik kalitesi
-
1999 - 2000 Van ve Çevresi Süt ve Otlu Peynirlerinde Listeria Türlerinin Varlığı ve Yaygınlığı Üzerine Bir Araştırma
-
1997 - 1999 Taze et ve hazır kıymalarda listeria türlerinin izolasyonu
-
1994 - 1996 Van bölgesinde tüketime sunulan fermente Türk sucuklarının fiziksel, kimyasal, mikrobiyolojik ve organoleptik niteliklerinin incelenmesi