SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Determination of Aflatoxin M1 levels in unpackaged sold raw cow’s milk
Van Veterinary Journal
, cilt.26, sa.3, ss.151-152, 2015 (SSCI)
Divle Tulum Peynirinin Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi *
, cilt.23, sa.2, ss.71-76, 2012 (SCI-Expanded)
Van’da Tüketime Sunulan UHT Sterilize İnek Sütlerinde Aflatoksin M1 Düzeyinin Araştırılması
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi *
, cilt.23, sa.2, ss.63-69, 2012 (SCI-Expanded)
Van İli’nde Satışa Sunulan Otlu Peynirlerde Mikrofloranın ve Laktik Asit Bakterilerinin Türlerinin Belirlenmesi
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi *
, cilt.20, sa.2, ss.59-64, 2009 (SCI-Expanded)
Van’da Tüketime Sunulan Balıklarda Hareketli Aeromonas Türlerinin Varlığı ve Yaygınlığı
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi *
, cilt.18, sa.1, ss.79-85, 2007 (SCI-Expanded)
Van'da Tüketime Sunulan Bazı Et Ürünlerinde Listeria monocytogenes Varlığı
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi *
, cilt.18, sa.1, ss.93-99, 2007 (SCI-Expanded)
Van'da Tüketime Sunulan Kahvaltılık Tereyağlarının Mikrobiyolojik ve Kimyasal Nitelikleri
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Vet. Fak. Derg.
, cilt.13, sa.1-2, ss.108-113, 2002 (SCI-Expanded)
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Traditionally Produced Bitlis Tulum Cheese in Turkey and Its Some Chemical Quality Properties
Bitlis Eren Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
, cilt.7, sa.2, ss.380-389, 2018 (Hakemli Dergi)
Divle Tulum Peyniri
Van Vet J
, cilt.29, sa.2, ss.119-124, 2018 (Hakemli Dergi)
Divle tulum peynirlerinde mineral madde ve ağır metal düzeylerinin belirlenmesi
VAN VETERİNARY JOURNAL
, cilt.28, sa.3, ss.151-156, 2017 (Hakemli Dergi)
Et ve Et Ürünlerinin Kürleme İle Muhafazası
Türkiye Klinikleri Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Özel Dergisi
, cilt.3, sa.2, ss.106-111, 2017 (Hakemli Dergi)
Başlıca Önemli Mikotoksinler, Özellikleri ve Mikotoksin Oluşumunu Etkileyen Faktörler
Türkiye Klinikleri Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Özel Dergisi
, cilt.3, sa.1, ss.1-12, 2017 (Hakemli Dergi)
Van İlinde Satılan Salam, Sosis ve Sucuklarda Kanatlı ve Tek tırnaklı Etlerinin Varlığının ELISA Tekniği ile Araştırılması
Van Veterinary Journal
, cilt.28, sa.2, ss.107-111, 2017 (Hakemli Dergi)
Van İlinde Satışa Sunulan Ambalajlı ve Ambalajsız Dondurmaların Mikrobiyolojik Kalitesi
Van Veterinary Journal
, cilt.27, sa.2, ss.57-67, 2016 (Hakemli Dergi)
Van İli’nde Dondurulmuş Olarak Satışa Sunulan Bazı Et Ürünlerinin Mikrobiyolojik Kalitesi
Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi
, cilt.7, sa.2, ss.93-103, 2012 (Hakemli Dergi)
Van’da Satışa Sunulan Izgaralık Etlerin Hijyenik Kalitesi
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi
, cilt.9, sa.2, ss.47-54, 2006 (Hakemli Dergi)
Van Otlu Peyniri
Y.Y.Ü. Sağlık Bil. Derg.
, cilt.8, ss.48-58, 2005 (Hakemli Dergi)
Süt ve Süt Ürünlerinde Listeria monocytogenes Varlığı
YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DERGİSİ *
, cilt.15, ss.97-101, 2004 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Sebze ve Meyvelerde Listeria monocytogenes Varlığı ve Halk Sağlığı Yönünden Önemi
VIII. Ulusal II. Uluslararası Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, 24 - 27 Ekim 2019
İn Vitro Bir Gıda: Kültüre Et
VIII. Ulusal II. Uluslararası Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, 24 - 27 Ekim 2019
Gıda Endüstrisinde Kullanılan Nanoteknoloji Uygulamalarının Oluşturduğu Sağlık Riskleri
Ereğli International Science and Academic Congress, 9 - 10 Mart 2019, ss.196-217
Chemical and Microbiological Properties of Bitlis Tulum Cheese Traditionally Produced and Presented in Market
I. International Agricultural Science Congress, Van, Türkiye, 9 - 12 Mayıs 2018, ss.323
Loading Density Calculations in Slaughter Animals Transportation by Different Modes
International Engineering and Technology Symposium, Batman, Türkiye, 3 - 05 Mayıs 2018, ss.94-95
Determination of some anabolic hormone residues in cattle meat consumption in Van
1st International Veterinary Biochemistry and Clinical Biochemistry Congress, Hatay, Türkiye, 12 - 15 Nisan 2018, ss.138-139
Divle Tulum Peynirinde Mineral Madde Ve Ağır Metal Düzeyleri Üzerine Bir Araştırma
7. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Aydın, Türkiye, 4 - 08 Ekim 2017, ss.159-160
Van İlinde Satılan Salam, Sosis ve Sucuklarda Kanatlı ve Tektırnaklı Etlerinin Varlığının ELISA Tekniği ile Araştırılması
7. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Aydın, Türkiye, 4 - 08 Ekim 2017, ss.153-154
Divle Tulum Cheese
7. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Aydın, Türkiye, 4 - 08 Ekim 2017, ss.151-152
Kitosanın Gıda Endüstrisinde Kullanımı
7. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Aydın, Türkiye, 4 - 08 Ekim 2017, ss.123-124
Divle Tulum Peyniri
7. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Aydın, Türkiye, 4 - 08 Ekim 2017, ss.151-152
Van ilinde satışa sunulan ambalajlı ve ambalajsız dondurmaların mikrobiyolojik kalitesi
6. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Van, Türkiye, 7 - 11 Ekim 2015, ss.158-159
Van ilinde hayvansal kökenli gıda üretimi ve sorunları
6. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Van, Türkiye, 7 - 11 Ekim 2015, ss.164-165
Dondurularak muhafaza edilen Gökkuşağı Alabalığında (Oncorhynchus mykiss, Walbaum 1792) muhafaza süresince meydana gelen kalite değişimleri.
6. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Van, Türkiye, 7 - 11 Ekim 2015, ss.214-215
Gıda üretiminde genetiği değiştirilmiş organizmaların kullanımı
6. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Van, Türkiye, 7 - 11 Ekim 2015, ss.162-163
Van ilinde satışa sunulan hazır köftelerde Listeria türlerinin varlığı.
6. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Van, Türkiye, 7 - 11 Ekim 2015, ss.160-161
Van’da tüketime sunulan UHT sterilize inek sütlerinde aflatoksin M1 düzeyinin araştırılması
5. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Nisan 2013, ss.163-164
Divle tulum peynirinin kimyasal ve mikrobiyolojik özellikleri
5. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Nisan 2013, ss.195-196
Divle Tulum Peynirinde Aflatoksin M1 Düzeyi Üzerine Bir Araştırma
4. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Antalya, Türkiye, 13 - 16 Ekim 2011, ss.255-262
Van İli’nde Dondurulmuş Olarak Satışa Sunulan Bazı Et Ürünlerinin Mikrobiyolojik Kalitesi
4. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Antalya, Türkiye, 13 - 16 Ekim 2011, ss.297-307
Dondurulmuş Olarak Muhafaza Edilen İnci Kefalinde Biyojen Amin (Chalcalburnus Tarichi, Pallas 1811) Oluşumu ve Mikrobiyolojik Değişimlerin Belirlenmesi
IX. Ulusal Veteriner Mikrobiyoloji Kongresi (Uluslar arası Katılımlı), Lefkoşe, Kıbrıs (Kktc), 5 - 07 Ekim 2010, ss.274-275
Dondurulmuş Olarak Muhafaza Edilen İnci Kefalinde (Chalcalburnus Tarichi, Pallas 1811) Biyojen Amin Oluşumu ve Mikrobiyolojik Değişimlerin Belirlenmesi
IX. Ulusal Veteriner Mikrobiyoloji Kongresi, Lefkoşa, Kıbrıs (Kktc), 5 - 07 Ekim 2010, ss.274-275
Gıdalarda Hareketli Aeromonas’lardan Kaynaklanan Sağlık Riskleri
3. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Bursa, Türkiye, 14 - 16 Mayıs 2009, ss.372-384
Çiğ Süt ve Otlu Peynirlerde Escherichia coli O157:H7’nin Varlığı
3. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Bursa, Türkiye, 14 - 16 Mayıs 2009, ss.364-371
Van’da Tüketime Sunulan Balıklarda Hareketli Aeromonas Türlerinin Varlığı ve Yaygınlığı
II. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, İstanbul, Türkiye, 18 - 20 Eylül 2006, ss.212-221
Van’da Tüketime Sunulan Bazı Et Ürünlerinde L. monocytogenes Varlığı
II. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, İstanbul, Türkiye, 18 - 20 Eylül 2006, ss.138-148
Çiğ Köftelerin Mikrobiyolojik Kalitesi Üzerine Bir Araştırma
Gıda Kongresi 2005, İzmir, Türkiye, 19 - 21 Nisan 2005, ss.353-356
Çiğ Tavuk Etlerinde Hareketli Aeromonas Türlerinin Varlığı
Gıda Kongresi 2005, İzmir, Türkiye, 19 - 21 Nisan 2005, ss.322-325
Van ve Çevresi Süt ve Otlu Peynirlerinde Listeria Türlerinin Varlığı ve Yaygınlığı
I. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi (Uluslararası Katılımlı)., Ankara, Türkiye, 29 - 01 Ekim 2004, ss.287-294
Van ve Çevresi Süt ve Otlu Peynirlerinde Listeria Türlerinin Varlığı ve Yaygınlığı Üzerine Bir Araştırma
1. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Ankara, Türkiye, 29 Eylül - 01 Ekim 2004, ss.287-294
Çiğ Köftede Listeria Türlerinin Varlığı
1. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Ankara, Türkiye, 29 Eylül - 01 Ekim 2004, ss.139-146
Bazı et ürünlerinde Kalıntı Nitrat ve Nitrit Düzeyleri
1. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Ankara, Türkiye, 29 Eylül - 01 Ekim 2004, ss.167-174
Histamine Levels in Herby Cheese
International Dairy Symposium, Recent Development in Dairy Science and Technology, Isparta, Türkiye, 24 - 28 Mayıs 2004, ss.117-119
Isolation of Some Pathogens From Raw Milks of Different Milch Animals
International Dairy Symposium, Recent Development in Dairy Science and Technology, Isparta, Türkiye, 24 - 28 Mayıs 2004, ss.335-337
Van'da Tüketime Sunulan Kremalı Pastalarda Listeria Türlerinin Varlığının Belirlenmesi
Süt Endüstrisinde Yeni Eğilimler Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 22 - 23 Mayıs 2003, ss.163-166
Süt ve Süt Ürünlerinde Listeria monocytogenes Varlığı
Süt Endüstrisinde Yeni Eğilimler Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 22 - 23 Mayıs 2003, ss.439-443
Süt ve Süt Ürünlerinde Listeria Problemi ve İzolasyon Yöntemleri
VI. Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu, Tekirdağ, Türkiye, 22 - 23 Mayıs 2000, ss.422-430
Van İli’nde Satışa Sunulan Otlu Peynirlerde Mikrofloranın ve Laktik Asit Bakterilerinin Türlerinin Belirlenmesi
VI. Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu, Tekirdağ, Türkiye, 22 - 23 Mayıs 2000, ss.540-545
Listeriosis'de Et ve Et Ürünlerinin Rolü ve Alınabilecek Önlemler
Et ve Et Ürünleri Sempozyumu, İstanbul, Türkiye, 17 - 18 Ekim 1996, ss.81-90
Kitap & Kitap Bölümleri
Veteriner Halk Sağlığı
Gıda Kaynaklı Bakteriyel Zoonoz Hastalıklar, Ziya GÖKALP, Editör, Türkiye Türkiye Klinikleri Yayınevi, Ankara, ss.15-27, 2019
Diğer Yayınlar
Genetiği Değiştirilmiş Organizmalar ve Gıda Üretimi
Diğer, ss.15-19, 2016