Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Divle Tulum Peyniri

Van Vet J , cilt.29, sa.2, ss.119-124, 2018 (Hakemli Dergi)

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

STARTER VE STARTER OLMAYAN LAKTİK ASİT BAKTERİLERİNDE ANTİBİYOTİK DİRENCİ GELİŞİMİ

2. ULUSLARARASI TÜRK DÜNYASI MÜHENDİSLİK VE FEN BİLİMLERİ KONGRESİ, Antalya, Türkiye, 7 - 10 Kasım 2019, cilt.4, ss.53-61

VAN’IN İNCİSİ: İNCİ KEFALİ (Chalcalburnus tarichi, Pallas 1811) ve BESLENMEDE ÖNEMİ

2. ULUSLARARASI TÜRK DÜNYASI MÜHENDİSLİK VE FEN BİLİMLERİ KONGRESİ, Antalya, Türkiye, 7 - 10 Kasım 2019, cilt.4, ss.62-72

İn Vitro Bir Gıda: Kültüre Et

VIII. Ulusal II. Uluslararası Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, 24 - 27 Ekim 2019

VAN İLİNDE ET VE ET ÜRÜNLERİ ÜRETİMİ

ISPEC ULUSLARARASI TARIM ve KIRSAL KALKINMA KONGRESİ, Siirt, Türkiye, 10 - 12 Haziran 2019, ss.472-481

TAKVİYE EDİCİ GIDALAR VE KULLANIM ALANLARI

ISPEC ULUSLARARASI TARIM ve KIRSAL KALKINMA KONGRESİ, Siirt, Türkiye, 10 - 12 Haziran 2019, ss.573-579

GELENEKSEL BİR LEZZET: DİVLE TULUM PEYNİRİ

ISPEC ULUSLARARASI TARIM ve KIRSAL KALKINMA KONGRESİ, Siirt, Türkiye, 10 - 12 Haziran 2019, ss.464-471

TAKVİYE EDİCİ GIDALAR VE KULLANIM ALANLARI

ISPEC ULUSLARARASI TARIM ve KIRSAL KALKINMA KONGRESİ, Siirt, Türkiye, 10 - 12 Haziran 2019, ss.573-579

Gıda Ambalajlarında Nanoteknoloji Uygulamaları

Ereğli International Science and Academic Congress, Konya, Türkiye, 9 - 10 Mart 2019, cilt.1, ss.173-194

Importance of Biogenic Amines in Food on Public Health

I. International Agricultural Science Congress, Van, Türkiye, 9 - 12 Mayıs 2018, ss.384 Sürdürülebilir Kalkınma

Loading Density Calculations in Slaughter Animals Transportation by Different Modes

International Engineering and Technology Symposium, Batman, Türkiye, 3 - 05 Mayıs 2018, ss.94-95

Determination of some anabolic hormone residues in cattle meat consumption in Van

1st International Veterinary Biochemistry and Clinical Biochemistry Congress, Hatay, Türkiye, 12 - 15 Nisan 2018, ss.138-139

Kefirin Özellikleri ve İnsan Sağlığına Etkileri

1. Uluslararası Türk Dünyası Mühendislik ve Fen Bilimleri Kongresi, Antalya, Türkiye, 7 - 10 Aralık 2017, ss.260-274 Sürdürülebilir Kalkınma

Divle Tulum Cheese

7. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Aydın, Türkiye, 4 - 08 Ekim 2017, ss.151-152

Kitosanın Gıda Endüstrisinde Kullanımı

7. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Aydın, Türkiye, 4 - 08 Ekim 2017, ss.123-124

Divle Tulum Peyniri

7. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Aydın, Türkiye, 4 - 08 Ekim 2017, ss.151-152

Van ilinde satışa sunulan ambalajlı ve ambalajsız dondurmaların mikrobiyolojik kalitesi

6. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Van, Türkiye, 7 - 11 Ekim 2015, ss.158-159

Van ilinde hayvansal kökenli gıda üretimi ve sorunları

6. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Van, Türkiye, 7 - 11 Ekim 2015, ss.164-165 Sürdürülebilir Kalkınma

Gıda üretiminde genetiği değiştirilmiş organizmaların kullanımı

6. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Van, Türkiye, 7 - 11 Ekim 2015, ss.162-163

Van ilinde satışa sunulan hazır köftelerde Listeria türlerinin varlığı.

6. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Van, Türkiye, 7 - 11 Ekim 2015, ss.160-161

Van’da tüketime sunulan UHT sterilize inek sütlerinde aflatoksin M1 düzeyinin araştırılması

5. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Nisan 2013, ss.163-164

Divle tulum peynirinin kimyasal ve mikrobiyolojik özellikleri

5. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Nisan 2013, ss.195-196

Divle Tulum Peynirinde Aflatoksin M1 Düzeyi Üzerine Bir Araştırma

4. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Antalya, Türkiye, 13 - 16 Ekim 2011, ss.255-262

Van İli’nde Dondurulmuş Olarak Satışa Sunulan Bazı Et Ürünlerinin Mikrobiyolojik Kalitesi

4. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Antalya, Türkiye, 13 - 16 Ekim 2011, ss.297-307

Gıdalarda Hareketli Aeromonas’lardan Kaynaklanan Sağlık Riskleri

3. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Bursa, Türkiye, 14 - 16 Mayıs 2009, ss.372-384 Sürdürülebilir Kalkınma

Çiğ Süt ve Otlu Peynirlerde Escherichia coli O157:H7’nin Varlığı

3. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Bursa, Türkiye, 14 - 16 Mayıs 2009, ss.364-371

Van’da Tüketime Sunulan Balıklarda Hareketli Aeromonas Türlerinin Varlığı ve Yaygınlığı

II. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, İstanbul, Türkiye, 18 - 20 Eylül 2006, ss.212-221

Van’da Tüketime Sunulan Bazı Et Ürünlerinde L. monocytogenes Varlığı

II. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, İstanbul, Türkiye, 18 - 20 Eylül 2006, ss.138-148

Çiğ Köftelerin Mikrobiyolojik Kalitesi Üzerine Bir Araştırma

Gıda Kongresi 2005, İzmir, Türkiye, 19 - 21 Nisan 2005, ss.353-356

Van ve Çevresi Süt ve Otlu Peynirlerinde Listeria Türlerinin Varlığı ve Yaygınlığı

I. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi (Uluslararası Katılımlı)., Ankara, Türkiye, 29 - 01 Ekim 2004, ss.287-294

Çiğ Köftede Listeria Türlerinin Varlığı

1. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Ankara, Türkiye, 29 Eylül - 01 Ekim 2004, ss.139-146

Bazı et ürünlerinde Kalıntı Nitrat ve Nitrit Düzeyleri

1. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Ankara, Türkiye, 29 Eylül - 01 Ekim 2004, ss.167-174

Histamine Levels in Herby Cheese

International Dairy Symposium, Recent Development in Dairy Science and Technology, Isparta, Türkiye, 24 - 28 Mayıs 2004, ss.117-119

Isolation of Some Pathogens From Raw Milks of Different Milch Animals

International Dairy Symposium, Recent Development in Dairy Science and Technology, Isparta, Türkiye, 24 - 28 Mayıs 2004, ss.335-337

Van'da Tüketime Sunulan Kremalı Pastalarda Listeria Türlerinin Varlığının Belirlenmesi

Süt Endüstrisinde Yeni Eğilimler Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 22 - 23 Mayıs 2003, ss.163-166

Süt ve Süt Ürünlerinde Listeria monocytogenes Varlığı

Süt Endüstrisinde Yeni Eğilimler Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 22 - 23 Mayıs 2003, ss.439-443

Süt ve Süt Ürünlerinde Listeria Problemi ve İzolasyon Yöntemleri

VI. Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu, Tekirdağ, Türkiye, 22 - 23 Mayıs 2000, ss.422-430

Listeriosis'de Et ve Et Ürünlerinin Rolü ve Alınabilecek Önlemler

Et ve Et Ürünleri Sempozyumu, İstanbul, Türkiye, 17 - 18 Ekim 1996, ss.81-90

Kitap & Kitap Bölümleri

Mikrobiyal gıda intoksikasyonları: Veteriner Halk Sağlığı Yönünden Bir Bakış

Veteriner Halk Sağlığı, Ziya Gökalp CEYLAN, Editör, Türkiye Klinikleri Yayınevi, Ankara, ss.28-40, 2019 Sürdürülebilir Kalkınma

Veteriner Halk Sağlığı

Gıda Kaynaklı Bakteriyel Zoonoz Hastalıklar, Ziya GÖKALP, Editör, Türkiye Türkiye Klinikleri Yayınevi, Ankara, ss.15-27, 2019

Gıda Kaynaklı Bakteriyel Zoonoz Hastalıklar

Veteriner Halk Sağlığı, Ziya Gökalp CEYLAN, Editör, Türkiye Klinikleri Yayınevi, Ankara, ss.15-27, 2019 Sürdürülebilir Kalkınma

Süt ve Süt Ürünlerinde Kimyasal Kalıntı Problemi ve Sağlık Üzerine Etkileri

Süt ve Süt Ürünleri, Atasever M, Editör, Türkiye Klinikleri, Ankara, ss.120-132, 2019

Diğer Yayınlar

Metrikler

Yayın

90

Atıf (WoS)

47

H-İndeks (WoS)

3

Atıf (Scopus)

54

H-İndeks (Scopus)

3

Proje

16

Tez Danışmanlığı

3
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları