-
2017 - 2019 Kuzu Besi Rasyonlarına İlave Edilen Biberiye Yağı’nın, Metanojenik Bakteriler, Kan ve Rumen Parametreleri ile Besi Performansı ve Et Kalitesi Üzerine Etkisi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Güney M. (Yürütücü), Demirel M., Önalan Ş., Kale Ç., Kor A., Bingöl N. T., et al.
-
2015 - 2018 Kuzu besisinde farklı sürelerde DDGS kullanılmasının besi performansı, kesim ve karkas özellikleri ile et kalitesine etkisi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Karaca S. (Yürütücü), Çakmakçı C., Güney M., Erdoğan S., Kor A.
-
2003 - 2015 Sütten Kesim Çağında Besiye Alınan Noırduz Keçileri.
-
2012 - 2014 Farklı rasyonlarla beslenen toklularda kesim öncesi aç bırakma süresinin bazı kan ve rumen parametreleri ile et kalitesi üzerine etkisi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Karaca S. (Yürütücü), Erdoğan S., Kor A.
-
2008 - 2010 Entansif ve Ekstansif Koşullarda Yetiştirilen Karakaş Kuzuları ve Kıl Keçisi Oğlaklarının Besi Gücü, Kesim ve Karkas Özellikleri ile Et Kalitesi ve Yağ Asidi Kompozisyonu
-
2006 - 2009 Norduz ve Karakaş Koyunlarında Yapağı Verimi ve Kalitesi ile Norduz Keçisi ve Kıl Keçilerinde Kıl, Kaşmir Verimi ve Kalitesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Güdümlü
Cengiz F. (Yürütücü), Karakuş F., Bingöl M., Kor A., Tuncer S. S., YILMAZ A.