Desteklenen Projeler
-
2017 - 2019 Kuzu Besi Rasyonlarına İlave Edilen Biberiye Yağı’nın, Metanojenik Bakteriler, Kan ve Rumen Parametreleri ile Besi Performansı ve Et Kalitesi Üzerine Etkisi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Güney M. (Yürütücü), Demirel M., Önalan Ş., Kale Ç., Kor A., Bingöl N. T., et al.
-
2015 - 2018 Kuzu besisinde farklı sürelerde DDGS kullanılmasının besi performansı, kesim ve karkas özellikleri ile et kalitesine etkisi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Karaca S. (Yürütücü), Çakmakçı C., Güney M., Erdoğan S., Kor A.
-
2003 - 2015 Sütten Kesim Çağında Besiye Alınan Noırduz Keçileri.
-
2012 - 2014 Farklı rasyonlarla beslenen toklularda kesim öncesi aç bırakma süresinin bazı kan ve rumen parametreleri ile et kalitesi üzerine etkisi
-
2008 - 2010 Entansif ve Ekstansif Koşullarda Yetiştirilen Karakaş Kuzuları ve Kıl Keçisi Oğlaklarının Besi Gücü, Kesim ve Karkas Özellikleri ile Et Kalitesi ve Yağ Asidi Kompozisyonu
-
2006 - 2009 Norduz ve Karakaş Koyunlarında Yapağı Verimi ve Kalitesi ile Norduz Keçisi ve Kıl Keçilerinde Kıl, Kaşmir Verimi ve Kalitesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Cengiz F. (Yürütücü), Karakuş F., Bingöl M., Kor A., Tuncer S. S., YILMAZ A.