Yayınlar & Eserler

Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler

Gastronomi Turizmi ve Gastronomi Rotaları

III. Uluslararası Aşçı Dede Ateşbaz-ı Veli Sempozyomu, Konya, Türkiye, 27 - 29 Eylül 2024, ss.168-175, (Tam Metin Bildiri)

EVALUATION OF THE GASTRONOMY TOURISM POTENTIAL OF BEYPAZARI DISTRICT OF ANKARA WITH SWOT ANALYSIS WITHIN THE SCOPE OF SUSTAINABLE TOURISM

International Euroasia Congress on Scientific Researches and Recent Trends 9., Antalya, Türkiye, 18 - 20 Şubat 2022, ss.652-662, (Tam Metin Bildiri)

Restaurant And Hotel Business Managers' Information About Geographical Marked Product And Avaibality of These Products In The Menus: The Example Of Van Province

International Euroasia Congress on Scientific Researches and Recent Trends 9, Antalya, Türkiye, 18 - 20 Şubat 2022, ss.652-752, (Tam Metin Bildiri)

Erzurum İlinin Gastronomi Turizmi Açısından Potansiyelinin Değerlendirilmesi

Uluslararası Turizmde Yükselen Eğilimler Kongresi, 30 Eylül - 02 Ekim 2021, ss.112-114, (Tam Metin Bildiri)

Sürdürülebilir Turizm Açısından Yöresel Kahvaltılarımız: Van Kahvaltısı Örneği

The Third International Congress on Future of Tourism: Innovation, Entrepreneurship and Sustainability, Mersin, Türkiye, 26 - 28 Eylül 2019, ss.444-449, (Tam Metin Bildiri)

Konya İlini Ziyarete Gelen Yerli ve Yabancı Turistlerin Etnik Restaurantları Tercih Etme Nedenleri Üzerine Nitel Bir Araştırma

The Third International Congress on Future of Tourism: Innovation, Entrepreneurship and Sustainability, Mersin, Türkiye, 26 - 28 Eylül 2019, ss.450-458, (Tam Metin Bildiri)

Van Gölü Mİkrobiyalitlerinin Dalış Turizmi Açısından Değerlendirilmesi

Futourism Congress, Mersin, Türkiye, 28 - 30 Eylül 2017, ss.1177-11778, (Özet Bildiri)
Metrikler

Yayın

9

Atıf (TrDizin)

16

H-İndeks (TrDizin)

1

Açık Erişim

2
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları