Desteklenen Projeler
-
2017 - 2019 Kuzu Besi Rasyonlarına İlave Edilen Biberiye Yağı’nın, Metanojenik Bakteriler, Kan ve Rumen Parametreleri ile Besi Performansı ve Et Kalitesi Üzerine Etkisi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Güney M. (Yürütücü) , Demirel M. , Önalan Ş. , Kale Ç. , Kor A. , Bingöl N. T. , et al.
-
2016 - 2019 Ayçiçek Yağı İçeren Rasyonlarla Beslenen Yumurta Tavuklarında Farklı Selenyum Kaynağı İlavesinin Performans Yumurta Selenyum Konsantrasyonu Yağ Asidi Kompozisyonu ve Lipid Oksidasyon Parametreleri Üzerine Etkileri
-
2015 - 2018 Yumurta tavuğu karma yemlerine değişik oranlarda katılan ayçiçeği ve keten tohumu yağlarının performans, yumurta kalitesi ve kolesterol düzeyine etkisi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Altaçli S. (Yürütücü) , Kızılırmak F. , Deniz S. , Bingöl N. T. , Kale Ç.
-
2011 - 2017 Farklı düzeylerde bezelye katılan yumurta tavuğu rasyonlarına enzim ilavesinin performans üzerine etkileri
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Bingöl N. T. (Yürütücü) , KARSLI M. A. , Altaçli S. , Bolat D. , Kale Ç.