-
2024 - Devam Ediyor Yoğun Yerleşim Stresine Maruz Kalan Bıldırcınlarda (Coturnix coturnix japonica) Rasyona İlave Edilen Hayıt (Vitex agnus-castus L.) Tohumu Uçucu Yağının Performans Karkas ve Bazı Antioksidan Parametrelere Etkisi
-
2025 - 2027 Serbest ve Kapsüllenmiş Kekik Yağının İn Vitro Rumen Fermantasyon Profili ve Sindirilebilirlik Üzerine Etkileri
-
2024 - 2027 Smart rumen composites for metabolic diseases (SMARTCAP)
UFUK AVRUPA Projesi
Aksu T. (Yürütücü), Sarıpınar Aksu D., Kale Ç., Levendoğlu T., Özkan F., Yeşil Ş. D.
-
2024 - 2027 Metabolik hastalıklar için akıllı rumen kompozitleri
TÜBİTAK Uluslararası Çoklu İşbirliği Projesi
Aksu T. (Yürütücü), Sarıpınar Aksu D., Kale Ç., Özkan F., Levendoğlu T., Yeşil Ş. D., et al.
-
2023 - 2024 Vejetasyon Dönemlerinin ve Bakteriyel İnokulant-Enzim Katkısının Yerelması (Helianthus tuberosus L.) Hasılı Silajlarının Kalite Özelliklerine Etkisi
-
2023 - 2024 Kuzu Besi Rasyonlarında Kenevir Tohumu Kekinin Yem Materyali Olarak Kullanılabilirliğinin ve Dokulardaki Kannabinoid Konsantrasyonlarının Araştırılması
-
2022 - 2023 Ruminant rasyonuna nar kabuğu ve kekik posası ilavesinin in vitro metan üretimlerinin belirlenmesi
-
2022 - 2023 Ruminant Rasyonuna İlave Edilen Ceviz (Juglans regia L) Yeşil Kabuğunun Rumen Fermantasyonuna Etkisinin İn Vitro Gaz Üretim Tekniği İle Belirlenmesi
-
2022 - 2023 Kaba Yem Ağırlıklı Beslenen Koyunlarda Rasyona Malus pumila subsp malus comminus Katkısının Ruminal Fermentasyon Sindirilebilirlik ve Metan Üretimi Üzerine Etkilerinin İn Vitro Gaz Üretim Tekniği ile Belirlenmesi
-
2020 - 2022 Zeytin (Olea europaea L.) Yaprağının İn Vitro Rumen Fermentasyonuna Etkisi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Özkan F. (Yürütücü), Kale Ç., Aksu T., Sarıpınar Aksu D., Altaçlı S., Leventoğlu T.
-
2020 - 2022 Hambeles (Myrtus communis L.) Yaprağının İn Vitro Rumen Fermentasyonuna Etkisi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Özkan F., Kale Ç. (Yürütücü), Aksu T., Sarıpınar Aksu D., Bingöl N. T., Güney M., et al.
-
2019 - 2021 Farklı Vejetasyon Dönemlerinde Biçilen Yemlik Kolza Brasica rapa Bitkisinin Farklı Katkılarla Silolanmasının Silaj Kalitesi ile Invitro Sindirilebilirlikleri ve Enerji İçeriğine Etkisi
-
2017 - 2019 Kuzu Besi Rasyonlarına İlave Edilen Biberiye Yağı’nın, Metanojenik Bakteriler, Kan ve Rumen Parametreleri ile Besi Performansı ve Et Kalitesi Üzerine Etkisi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Güney M. (Yürütücü), Demirel M., Önalan Ş., Kale Ç., Kor A., Bingöl N. T., et al.
-
2016 - 2019 Ayçiçek Yağı İçeren Rasyonlarla Beslenen Yumurta Tavuklarında Farklı Selenyum Kaynağı İlavesinin Performans Yumurta Selenyum Konsantrasyonu Yağ Asidi Kompozisyonu ve Lipid Oksidasyon Parametreleri Üzerine Etkileri
-
2015 - 2018 Yumurta tavuğu karma yemlerine değişik oranlarda katılan ayçiçeği ve keten tohumu yağlarının performans, yumurta kalitesi ve kolesterol düzeyine etkisi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Altaçli S. (Yürütücü), Kızılırmak F., Deniz S., Bingöl N. T., Kale Ç.
-
2011 - 2017 Farklı düzeylerde bezelye katılan yumurta tavuğu rasyonlarına enzim ilavesinin performans üzerine etkileri
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Bingöl N. T. (Yürütücü), KARSLI M. A., Altaçli S., Bolat D., Kale Ç.