Kongre ve Sempozyum Katılımı Faaliyetleri
-
01 Mayıs 2018 - 01 Mayıs 2018 Possibilities of Using Pumice and Tufa in Japanese Quail (Coturnix coturnix japonica) Rations
Katılımcı
Van, Türkiye
-
01 Eylül 2017 - 01 Eylül 2017 LC-MS/MS Method Validation for Simultaneous Determination of 8 Water Soluble Vitamins and Quantitation of 33 Forage Crop Species"
Katılımcı
Shaoyang, Çin
-
01 Eylül 2016 - 01 Eylül 2016 VAN’DA FABRİKA YEMİ SATAN BAYİLERİN DEPO VE STOKLAMA DURUMLARININ TESPİTİ
Katılımcı
Konya, Türkiye
-
01 Eylül 2015 - 01 Eylül 2015 VAN VE ÇEVRESİNDE RANUNCULUS TRİCHOPHYLLUS BİTKİSİNİN DOĞAL ORTAMINDA KIŞ YEMLEMESİNDE KULLANIMI VE BAZI BESİN MADDESİ İÇERİKLERİ.
Katılımcı
Bolu, Türkiye
-
01 Eylül 2015 - 01 Eylül 2015 TOPRAK SOLUCANLARI VE ALTERNATİF KANATLI YEMİ HAMMADDESİ OLARAK TOPRAK SOLUCANI KULLANIMI
Katılımcı
Konya, Türkiye
-
01 Eylül 2015 - 01 Eylül 2015 VAN BÖLGESİNDE BULUNAN BELİRLİ TORF (HUMAT) KAYNAKLARININ BAZI ÖZELLİKLERİ
Katılımcı
Konya, Türkiye
-
01 Mart 2015 - 01 Mart 2015 VAN VE ÇEVRESİNDE RANUNCULUS TRİCHOPHYLLUS CHAİX EX VİLL. BİTKİSİNİN DOĞAL ORTAMINDA KIŞ YEMLEMESİNDE KULLANIMI VE BAZI BESİN MADDESİ İÇERİKLERİ
Katılımcı
SİNOP, Türkiye
-
01 Eylül 2013 - 01 Eylül 2013 KIRMIZI ET ÜRETİCİLERİNDE YAŞAM DOYUMUNU ETKİLEYEN ETKENLERİN İNCELENMESİ: VAN İLİ ÖRNEĞİ
Katılımcı
Çanakkale, Türkiye
-
01 Haziran 2013 - 01 Haziran 2013 FORAGE CROPS OF TURKEY
Katılımcı
Manchester, Birleşik Krallık
-
01 Eylül 2011 - 01 Eylül 2011 VAN İLİ ÇOBAN EĞİTİMİ VE İSTİHDAMI
Katılımcı
Adana, Türkiye
-
01 Eylül 2011 - 01 Eylül 2011 DEĞİŞEN İHTİYAÇ VE TEKNOLOJİLER İÇERİSİNDE YÜNÜN GELECEĞİ
Katılımcı
Adana, Türkiye
-
01 Ekim 2008 - 01 Ekim 2008 Some Factors influencıng the Birth Weights of Norduz Kids
Katılımcı
Halab, Suriye
-
01 Haziran 2006 - 01 Haziran 2006 FİĞ TANE YEMİNİN NORDUZ KUZULARINDA BAZI RUMEN VE KAN PARAMETRELERİ İLE RUMEN PROTOZOALARI ÜZERİNE ETKİSİ
Katılımcı
Erzurum, Türkiye
-
01 Eylül 2003 - 01 Eylül 2003 KOYUNLARDA FARKLI PROTEİN KAYNAKLARININ MİKROBİYAL PROTEİN SENTİZİ ÜZERİNE ETKİSİ
Katılımcı
Konya, Türkiye