Academic Positions
-
2023 - Continues Assistant Professor
Van Yüzüncü Yil University, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
-
2020 - 2023 Assistant Professor
Kafkas University, Sarıkamış Faculty Of Tourısm, Department Of Gastronomy And Culınary Arts
-
2014 - 2020 Lecturer
Kafkas University, Sarıkamış Vocatıonal School
-
2011 - 2014 Lecturer
Toros University, Vocatıonal School
Managerial Experience
-
2023 - Continues Vice Dean
Van Yüzüncü Yil University, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
-
2021 - 2023 Vice Dean
Kafkas University, Sarıkamış Faculty Of Tourısm, Department Of Gastronomy And Culınary Arts
Courses
-
Postgraduate
Bilimsel Araştırma Yöntemleri
Gastronomide Tüketici Davranışları
-
Undergraduate
Bilimsel Araştırma Yöntemleri
Temel mutfak bilgisi-1
Mutfak uygulamaları-3
Temel Pişirme Teknikleri
içecek Teknolojisi
Temel Mutfak Teknikleri-2
Türk Mutfağı
Soğuk Mutfak
-
Associate Degree
Pişirme Yöntemleri-1
Supervised Theses
-
YEMEK STİLİSTLİĞİNE VE FOTOĞRAFÇILIĞINA YÖNELİK İLGİ, KULLANMA DURUMLARI VE BİLGİ DÜZEYLERİ: AŞÇILIK VE GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ÖĞRENCİLERİ ÜZERİNE BİR UYGULAMA
Geçgin E. (Advisor)
N.GÜLSOY(Student), Postgraduate, 2024 -
Tüketicilerin Gıda Güvenliği ve Gıda Neofobisinin Sakatat Satın Alma Niyetine Etkisi
Geçgin E. (Advisor)
E.TUNÇ(Student), Postgraduate, 2024 -
Coğrafi İşaretli Ürünlerin Gastronomi Turizmi Destinasyon Tercihine Etkisi: Van İli Örneği
Geçgin E. (Advisor)
K.AĞACANOĞLU(Student), Postgraduate, 2024