Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Kahve Dükkânlarında Menü Yenilikçiliğinin Tekrar Ziyaret Etme Niyeti Üzerindeki Etkisinde Algılanan Fiyat Adaletinin Aracı Rolü
Turizm Akademik Dergisi
, cilt.11, sa.2, ss.187-202, 2024 (Hakemli Dergi)
Sosyo-Demografik Özellikler ile Cam Tavan Sendromu Arasındaki İlişki: Mutfak Çalışanları Örneği
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
, sa.64, ss.102-119, 2024 (Hakemli Dergi)

YÖRESEL YEMEKLERİN İŞLETME MENÜLERİNDE YER ALMA DÜZEYİ: VAN İLİ ÖRNEĞİ
Journal of gastronomy, hospitality and travel (Online)
, cilt.7, sa.2, ss.458-471, 2024 (Hakemli Dergi)


LİSELERİN YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ BÖLÜMÜNDE GIDA İSRAFI EĞİTİMİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ
Uluslararası Türkçe Edebiyat Kültür Eğitim (TEKE) Dergisi
, cilt.13, sa.2, ss.760-775, 2024 (Hakemli Dergi)

KARS İLİNİN KÜLTÜREL MİRAS KAYNAKLARI VE SWOT ANALİZİ
KAFKAS ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ ve İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ DERGİSİ
, cilt.12, sa.23, ss.295-321, 2021 (Hakemli Dergi)


Turizm İşletmelerindeki İşgörenlerin Örgütsel Güven Algıları ile Örgütsel Sinizm Tutumları Arasındaki İlişki
The Journal of Academic Social Science
, cilt.6, sa.79, ss.259-276, 2018 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
YEMEK ALIŞKANLIKLARININ POPÜLERLEŞME DİNAMİKLERİ
2nd International Ege Congres on Social, Humanities, Administrative, and Educational Sciences, 8 - 10 Mart 2025, (Tam Metin Bildiri)
BESLENMENİN DEPRESYON VE DUYGUDURUM BOZUKLUKLARI ÜZERİNDEKİ ETKİSİ
15th International Congresses on Social, Humanities, Administrative, and Educational Sciences in a Changing World, Baku, Azerbaycan, 13 - 15 Şubat 2025, (Tam Metin Bildiri)
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğrencilerinin Beslenme Bilgi Düzeyi ve Beslenme Alışkanlıklarının Tespit Edilmesi
EGE 12th INTERNATIONAL CONFERENCE ON SOCIAL SCIENCES, 26 - 30 Aralık 2024, (Tam Metin Bildiri)
YEMEK VE TOPLUMSAL HAFIZA: KİMLİK VE YEMEK ARASINDAKİ BAĞLANTILAR
14th INTERNATIONAL BASKENT CONGRESS ON SOCIAL, HUMANITIES, ADMINISTRATIVE, AND EDUCATIONAL SCIENCES CONGRESS, 12 - 14 Aralık 2024, (Tam Metin Bildiri)
Vegan Beslenme
14th INTERNATIONAL BASKENT CONGRESS ON SOCIAL, HUMANITIES, ADMINISTRATIVE, AND EDUCATIONAL SCIENCES CONGRESS, 20 - 14 Aralık 2024, (Tam Metin Bildiri)
RESTORAN ÇALIŞANLARININ HİJYEN VE GIDA GÜVENLİĞİ KONUSUNDA TUTUM VE UYGULAMA DÜZEYLERİNİN ÖLÇÜLMESİ (VAN İLİ ÖRNEĞİ)
5th International Mediterranean Scientific Research Congress, Mersin, Türkiye, 13 - 14 Ocak 2024, (Tam Metin Bildiri)
COĞRAFİ İŞARETLİ GASTRONOMİ ÜRÜNÜNÜN KULLANIMINDA MUTFAK ŞEFLERİNİN TUTUMU (VAN İLİ ÖRNEĞİ)
INTERNATIONAL TURKIC WORLD CONGRESS ON SOCIAL, HUMANITIES, ADMINISTRATIVE AND EDUCATIONAL SCIENCES, Azerbaycan, 11 - 13 Ocak 2024, (Tam Metin Bildiri)
DONDURULMUŞ GIDA ÜRÜNLERİNE YÖNELİK SATIN ALMA TERCİHLERİ: VAN İLİ ÖRNEĞİ
11th INTERNATIONAL CONGRESS ON HUMANITIES AND SOCIAL SCIENCES IN A CHANGING WORLD, İzmir, Türkiye, 25 Kasım 2023, (Tam Metin Bildiri)
YİYECEK VE İÇECEK HİZMETLERİ LİSE ÖĞRENCİLERİNİN GIDA ETİKETLERİ OKUMA DÜZEYLERİ
2. İNTERNATİOANAL CONGRESS ON FOOD RESEARCHES, İzmir, Türkiye, 16 - 18 Ekim 2023, ss.243-252, (Tam Metin Bildiri)
DEĞER ZİNCİRİ ANALİZİNİN KARS TURİZMİNİNE OLAN YANSIMALARINA KISA BİR BAKIŞ
ATLAS 10th INTERNATIONAL SOCIAL SCIENCES CONGRESS, Konya, Türkiye, 9 - 10 Mart 2023, (Tam Metin Bildiri)
BESYO ÖĞRENCİLERİNİN SPOR TÜKETİMİNDEKİ PAZARLAMA BİLEŞENLERİNİN İNCELENMESİ
9th INTERNATIONAL ZEUGMA CONFERENCE ON SCIENTIFIC RESEARCH, Gaziantep, Türkiye, 19 Ocak 2023, (Tam Metin Bildiri)
TURİZM VE PAZARLAMA TEMALI LİSANSÜSTÜ TEZLERİN BİBLİYOMETRİK ANALİZİ
3. INTERNATIONAL ANTALYA SCIENTIFIC RESEARCH AND INNOVATIVE STUDIES CONGRESS, Antalya, Türkiye, 13 - 14 Şubat 2023, (Tam Metin Bildiri)
KEDER TURİZMİ BAĞLAMINDA “SARIKAMIŞ ŞEHİTLERİ”
5. Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi, Van, Türkiye, 24 - 26 Eylül 2021, (Tam Metin Bildiri)
Destination Branding in Ski Tourism from A Quality Perspective: The Case of Sarikamis Ski Resort
5th International Conference on Business and Economics Studies New York, USA, New York, Amerika Birleşik Devletleri, 10 - 12 Ağustos 2018, cilt.5, ss.149-164, (Tam Metin Bildiri)
Kars Mutfak Kültürünün Gastronomi Turizmi Kapsamında Değerlendirilmesi.
III. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu , Hatay, Türkiye, 14 Mart 2018, ss.115-132, (Özet Bildiri)
TURİZM FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİNİN FİNANSAL OKUR-YAZARLIK DÜZEYLERİN ÖLÇÜLMESİ
1st International Congress on Future of Tourism: Innovation, Entrepreneurship and Sustainability - 2017, Mersin, Türkiye, 28 - 30 Eylül 2017, (Tam Metin Bildiri)
Turizm Tesislerinin Tarıma Dayalı Turizmi Algılama Düzeyi Sarıkamış Örneği
5. ulusal kırsal turizm kongresi, Muğla, Türkiye, 18 - 22 Mayıs 2016, (Özet Bildiri)
Kayak Turiziminde Destinasyon Markalaşması Sarıkamış Kayak Merkezi Örneği
2. Eurasia İnternational Tourism Congress, Konya, Türkiye, 5 - 07 Mayıs 2016
Preliminary Research for the Impact of Information System Usage in Family Companies on the Level of Institutionalization
International Conference on Business and Economics Studies, Washington, Kiribati, 25 - 28 Şubat 2016, ss.310-321, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar
GASTRODİPLOMASİ
GASTRODİPLOMASİYE DAİR SEÇKİ YAZILAR 2, BAYAT GÜLŞEN, KILIÇ BİNALİ, Editör, DETAY, Ankara, ss.258-282, 2025
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Sürdürülebilir Menü Yönetimi
Turizm ve Gastronomide Yenilikçi Araştırmalar 1, ÇALHAN HARUN, Editör, BİDGE Yayınları, Ankara, ss.34-50, 2024
Turizm İşletmelerinde Güçlendirici Liderlik
Turizm İşletmelerinde Güncel Liderlik Yaklaşımları, okan türk, Editör, Paradigma Akademi, Çanakkale, ss.1-568, 2023
Etnik Restorantların Sürdürülebilir Gastronomi Turizmi Kapsamında Değerlendirilmesi
Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimlerde Akademik Tartışmalar, Karabulut, Şahin, Editör, Yaz Yayınları, Afyonkarahisar, ss.719-738, 2023
TURİZM İŞLETMELERİNDE GÜÇLENDİRİCİ LİDERLİK
Turizm İşletmelerinde Güncel Liderlik Yaklaşımları, Dr. Öğr. Üyesi Okan TÜRK, Editör, Paradigma Akademi, Çanakkale, ss.211-228, 2023
SÜRDÜRÜLEBİLİR GASTRONOMİ AÇISINDAN YEŞİL RESTORANLAR.
Sosyal Beşeri ve İdari Bilimler Alanında Uluslararası Araştırmalar XXVIII
, DURSUNOĞLU İsmail, Editör, Eğitim Yayınevi, Konya, ss.209-230, 2023
Müşteri̇ ve Yöneti̇ci̇ Gözüyle Performans Değerlendirme
Efe Akademi yayınları, İstanbul, 2022
Temel Mutfak Teknikleri ve Yönetimi
Detay, Ankara, 2021
Viral Pazarlama ve Turizme Yansımaları
Modern Pazarlama Yöntemleri Ve Turizme Yansımaları, Mehmet DEMİRDÖĞMEZ, Editör, Gazi Kitabevi Tic. Ltd. Şti., Ankara, ss.115-134, 2021
Mutfak Maliyetlerinin Hesaplanması ve Kontrolü
Temel Mutfak Teknikleri ve Yönetimi, GEÇGİN Erol, BALTACI Mahmut, Editör, Detay Anatolıa Akademik Yayıncılık Ltd. Şti., Ankara, ss.56-70, 2021
Büyük ve Orta Boy İşletmeler İçin Finansal Raporlama Standardı(BOBİ FRS) ve TFRS İle Farkların İncelenemsi
Muhasebe ve Denetimde Güncel Konular, Mehmet Emin Karabayır, Editör, Siyasal Kitabevi, Ankara, ss.141-160, 2019
Turizmle ile İlgili Genel Kavramlar
Genel Turizm , Kılıçbey,Murat, Editör, Gazi Kitabevi, Ankara, ss.1-168, 2017
Turizm Çeşitleri
Genel Turizm , murat kılıçbey, Editör, Gazi Kitabevi, Ankara, ss.1-168, 2017
Muhabe Fonsiyonu
İşletme Bilimlerine Giriş, Naktiyok serkan, Editör, Gazi Kitap Evi, ss.109-119, 2016
Tedarik Fonksiyonu
İşletme Bilimlerine Giriş, Naktiyok,Serkan, Editör, Gazi Kitapevi, ss.183-191, 2016