Arş. Gör. Fatma Coşkun Topuz


Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü

Gıda Bilimi ve Teknolojisi Anabilim Dalı


WoS Araştırma Alanları: Tarım Ve Çevre Bilimleri (Age), Tarım Bilimleri, Gıda Bilimi Ve Teknolojisi


Avesis Araştırma Alanları: Tarımsal Bilimler, Ziraat

Araştırmacı kurumdan ayrılmıştır

Metrikler

Yayın

4

Atıf (Sobiad)

12

H-İndeks (Sobiad)

1

Proje

2

Eğitim Bilgileri

2015 - Devam Ediyor

2015 - Devam Ediyor

Doktora

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği , Türkiye

2011 - 2014

2011 - 2014

Yüksek Lisans

Ege Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği , Türkiye

2007 - 2011

2007 - 2011

Lisans

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Mühendislik-Mimarlık Fakültesi, Gıda Mühendisliği , Türkiye

Yaptığı Tezler

2014

2014

Yüksek Lisans

Valsli Kurutucuda Elma Tozu Eldesi

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Gıda Mühendisliği

Araştırma Alanları

Tarımsal Bilimler

Ziraat

Akademik Unvanlar / Görevler

2015 - Devam Ediyor

2015 - Devam Ediyor

Araştırma Görevlisi

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği

2011 - 2014

2011 - 2014

Araştırma Görevlisi

Ege Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği

Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler

2018

2018

THE ACTUAL POSITION, DEVELOPMENT AND FUTURE ASPECTS OF 3D PRINTER TECHNOLOGY IN FOOD INDUSTRY

Coşkun Topuz F., Bakkalbaşı E., Cavidoğlu İ.

3rd INTERNATIONAL CONGRESS ON 3D PRINTING TECHNOLOGIES AND DIGITAL INDUSTRY 2018, Antalya, Türkiye, 19 - 21 Nisan 2018, ss.351-353, (Özet Bildiri)


Kongre ve Sempozyum Katılımı Faaliyetleri

01 Eylül 2013 - 01 Eylül 2013

01 Eylül 2013 - 01 Eylül 2013

Conference in Food Quality and Safety & Hygienic Engineering and Design

Davetli Konuşmacı

Skopje-Makedonya