Kongre ve Sempozyum Katılımı Faaliyetleri
-
01 Ekim 2015 - 01 Ekim 2015 Durmaz, H., E. Sagun, Z. Tarakci ve F. Ozgokce , “Allium vineale, Chaerophyllum macropodum ve Prangos ferulacea Bitkilerinin Antibakteriyel Etkisinin Araştırılması” 6. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, 24-25
Katılımcı
Van, Türkiye
-
01 Temmuz 2015 - 01 Temmuz 2015 Sancak H, Kılıçel F, Tarakçı Z ve Durmaz H “Chemical compositions and mineral contents of regional and global herbs added to dairy products in east anatolia region of Turkey”, 354, The 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus
Katılımcı
Sarajevo, Bosna-Hersek
-
01 Haziran 2015 - 01 Haziran 2015 Arslan, F ve Durmaz, H “Tıbbi ve Aromatik Bitkilerin Antibakteriyel Aktiviteleri” 6. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, 78-79
Katılımcı
Türkiye
-
01 Haziran 2015 - 01 Haziran 2015 Koçak D ve Durmaz H, “Süt ve Ürünlerinde Aflatoksin Varlığı ve Önemi” 6. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, 186-187
Katılımcı
Türkiye
-
01 Haziran 2015 - 01 Haziran 2015 Durmaz H, Aygun O ve Sancak H “Van Otlu Peyniri Üretiminde Kullanılan Allium vineale ve Chaerophyllum macropodum’un Oksidan ve Antioksidan Düzeyleri” 6. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, 118-119
Katılımcı
Türkiye
-
01 Haziran 2015 - 01 Haziran 2015 Durmaz H, Hülül M ve Çelik H, “Meyan (Glycyrrhiza Glabra L.) Bitkisinin Antibakteriyel ve Antioksidan Aktivitesinin Belirlenmesi” 6. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, 120-121
Katılımcı
Türkiye
-
01 Temmuz 2009 - 01 Temmuz 2009 Denek N, A. Can, M. Avci, T. Aksu ve H. Durmaz, “Fermente Edilmiş Doğal Laktik Asit Sıvısının (PFJ) İlk ve Biçim Yonca Silajının Fermentasyon Kalitesi Üzerine Etkisinin Araştırılması”, VI. Ulusal Hayvan Besleme Kongresi (Uluslararası Katılımlı)
Katılımcı
Samsun, Türkiye
-
01 Temmuz 2009 - 01 Temmuz 2009 H. Durmaz ve E. Sağun, “Künefe Üretimi Sırasında Uygulanan Isıl İşlemin Listeria monocytogenes Üzerine Etkisi”, 3. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi
Katılımcı
Türkiye
-
01 Temmuz 2009 - 01 Temmuz 2009 Ardıç, M., Y. Karakaya, M. Atasever ve H.Durmaz, “Determination Of Aflatoxin B1 Levels In Deep-Red Ground Pepper (Isot) Using Immunoaffinity Column Combined With Elisa”, 3. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi
Katılımcı
Bursa, Türkiye
-
01 Temmuz 2009 - 01 Temmuz 2009 Y.C. Sancak, H. Sancak, Ö. İşleyici ve H. Durmaz, “Çiğ Sütlerde ve Otlu Peynirlerde Escherichia coli O157:H7'nin Varlığı”, 3. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi
Katılımcı
Türkiye
-
01 Nisan 2009 - 01 Nisan 2009 Serafettin Çelik, S. Uysal, H. Durmaz ve G.S. Soran, “Termofilik Peyniraltı Suyu Kültürünün Teknolojik ve Mikrobiyolojik Özellikleri”, Pamukkale Süt ve Süt Ürünleri sempozyumu
Katılımcı
Denizli, Türkiye
-
01 Temmuz 2008 - 01 Temmuz 2008 Sağun, E., Y.C. Sancak, H. Durmaz ve H. Sancak, “Van Yöresindeki Çiğ Sütlerde Antibiyotik Kalıntılarının Varlığı”, VIII. Ulusal Veteriner Mikrobiyoloji Kongresi (Uluslararası Katılımlı), 246-247
Katılımcı
Van, Türkiye
-
01 Temmuz 2008 - 01 Temmuz 2008 Çelik, S., H. Durmaz, İ.G. Şat ve G. Şenocak, “Andız pekmezi içeren set tipi meyveli yoğurtların bazı fizikokimyasal ve mikrobiyolojik özellikleri”, 10. Gıda Kongresi, 357
Katılımcı
Erzurum, Türkiye
-
01 Temmuz 2007 - 01 Temmuz 2007 Kılıçel, F., Z. Tarakçı, H. Sancak ve H. Durmaz, “Lor Peynirleri İçerisindeki Bazı Ağır Metal İçeriklerinin Araştırılması”, 21. Ulusal Kimya Kongresi
Katılımcı
Malatya, Türkiye
-
01 Temmuz 2006 - 01 Temmuz 2006 Aygün, O., M. Yaman ve H. Durmaz, “Geleneksel Süt Ürünlerinden Sürkte Tyrophagus Putrescentiae (Acari: Acaridae)’nin Varlığı Üzerinde Bir Araştırma”, 2. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, 279-285
Katılımcı
İstanbul, Türkiye
-
01 Haziran 2004 - 01 Haziran 2004 Sağun, E., Z. Tarakçı, H. Sancak ve H. Durmaz, “Salamura Otlu Peynirde Olgunlaşma Süresince Mineral Madde Değişimi”, I. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, 429-436
Katılımcı
Ankara, Türkiye
-
01 Haziran 2004 - 01 Haziran 2004 Sağun, E., H. Durmaz, H. Sancak ve Z. Tarakçı, “Pastörize Sütten Yapılan Otlu Peynirlerin Üretim ve Olgunlaşma Aşamalarında Listeria monocytogenes’in Seyri”, I. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, 269-276
Katılımcı
Türkiye
-
01 Haziran 2004 - 01 Haziran 2004 Kılıçel, F., Z. Tarakçı, H. Sancak ve H. Durmaz, “Otlu Lorların Mineral Madde ve Ağır Metal İçerikleri”, I. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, 261-267
Katılımcı
Türkiye
-
01 Temmuz 2003 - 01 Temmuz 2003 Sagun, E., M. Alisarli ve H. Durmaz, “The Growth and Enterotoxin Producing Characteristics of Strains of S. aureus in Çiğ Köfte”, Consistency of Quality International Meat Symposium, 284.
Katılımcı
Pretoria, Güney Afrika
-
01 Temmuz 2003 - 01 Temmuz 2003 Sağun, E., H. Sancak, ve H. Durmaz, “Van’da Kahvaltı Salonlarında Tüketime Sunulan Süt Ürünlerinin Mikrobiyolojik ve Kimyasal Kaliteleri Üzerine Bir Araştırma”, Süt Endüstrisinde Yeni Eğilimler Sempozyumu, 459-464, İzmir, 2003.
Katılımcı
İzmir, Türkiye
-
01 Haziran 2003 - 01 Haziran 2003 Sağun, E., K. Ekici ve H. Durmaz, “Otlu Peynirlerde Olgunlaşma Süresince Histamin Oluşumu Üzerine Bir Araştırma”, Süt Endüstrisinde Yeni Eğilimler Sempozyumu, 465-470
Katılımcı
Türkiye