Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler

Van’da Tüketime Sunulan Piliç But ve Göğüs Etlerinin Hijyenik Kalitesi Üzerine Bir Araştırma

2. Uluslararası Beyaz Et Kongresi, Antalya, Türkiye, 24 - 28 Nisan 2013, ss.158-163, (Özet Bildiri)

Künefe Üretimi Sırasında Uygulanan Isı İşleminin Listeria monocytogenes Üzerine Etkisi

3. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Bursa, Türkiye, 14 - 16 Mayıs 2009, ss.284-287, (Tam Metin Bildiri)

Van Yöresindeki Çiğ Sütlerde Antibiyotik Kalıntılarının Varlığı

VIII. Ulusal Veteriner Mikrobiyoloji Kongresi, Van, Türkiye, 7 - 09 Ekim 2008, ss.246-247, (Özet Bildiri)

Pastörize Sütten Yapılan Otlu Peynirlerin Üretim ve Olgunlaşma Aşamalarında Listeria monocytogenes’in Seyri

I. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi (Uluslararası Katılımlı)., Ankara, Türkiye, 29 - 01 Ekim 2004, ss.269-276, (Tam Metin Bildiri)

Salamura Otlu Peynirde Olgunlaşma Süresince Mineral Madde Değişimi

I. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi (Uluslararası Katılımlı)., Ankara, Türkiye, 29 - 01 Ekim 2004, ss.429-436, (Tam Metin Bildiri)

Otlu Peynirlerde Olgunlaşma Süresince Histamin Oluşumu Üzerine Bir Araştırma

SEYES 2003, Süt Endüstrisinde Yeni Eğilimler Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 22 - 23 Mayıs 2003, ss.465-470, (Tam Metin Bildiri)

Van’da Kahvaltı Salonlarında Tüketime Sunulan Süt Ürünlerinin Mikrobiyolojik ve Kimyasal Kaliteleri Üzerine Bir Araştırma

SEYES 2003, Süt Endüstrisinde Yeni Eğilimler Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 22 - 23 Mayıs 2003, ss.459-464, (Tam Metin Bildiri)
Metrikler

Yayın

36

Atıf (WoS)

34

H-İndeks (WoS)

4

Atıf (Scopus)

35

H-İndeks (Scopus)

4

Proje

1

Tez Danışmanlığı

2
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları