SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
The effect of molasses-based pre-fermented juice on the fermentation quality of first-cut lucerne silage
GRASS AND FORAGE SCIENCE
, cilt.66, ss.243-250, 2012 (SCI-Expanded)
Aflatoxin M-1 Levels in Surk Samples, a Traditional Turkish Cheese from Southern Turkey
BULLETIN OF ENVIRONMENTAL CONTAMINATION AND TOXICOLOGY
, cilt.83, ss.164-167, 2009 (SCI-Expanded)
The effect of cheese brine concentrations on survival of Listeria monocytogenes
JOURNAL OF FOOD AGRICULTURE
, cilt.7, ss.11-23, 2009 (SCI-Expanded)
Fate of Listeria monocytogenes in Carra Cheese during Manufacture and Ripening
JOURNAL OF FOOD SAFETY
, cilt.29, ss.253-260, 2009 (SCI-Expanded)
Determination of Changes Occurred in The Microflora of Cig Kofte (raw meat balls) at Different Storage Temperatures
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
, cilt.43, ss.805-809, 2008 (SCI-Expanded)
Thermal Destruction of Listeria monocytogenes during Manufacture of Kunefe, A Traditional Turkish Dessert
MILCHWISSENSCHAFT-MILK SCIENCE INTERNATIONAL
, cilt.63, ss.30-33, 2008 (SCI-Expanded)
Determination of Aflatoxin B1 Levels in Deep-Red Ground Pepper (Isot) Using Immunoaffinity Column Combined with ELISA
FOOD AND CHEMICAL TOXICOLOGY
, cilt.46, ss.1596-1599, 2008 (SCI-Expanded)
A Survey on Occurrence of Tyrophagus putrescentiae (Acari: Acaridae) in Surk, A Traditional Turkish Dairy Product
JOURNAL OF FOOD ENGINEERING
, cilt.78, ss.878-881, 2007 (SCI-Expanded)
Farklı Sıcaklıklarda Muhafazanın Çiğ Köftede Staphylococcus aureus’un Gelişimi ve Enterotoksin Üretimi Üzerine Etkisi
TURKISH JOURNAL OF VETERINARY SCIENCES
, cilt.27, ss.839-845, 2003 (SCI-Expanded)
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
The Microbiological Quality of Grilled Meats (Kebabs) and Salads Consumed in Sanliurfa Restaurants
International Journal of Scientific and Technological Research
, cilt.1, ss.297-302, 2015 (Hakemli Dergi)
Allium vineale and Chaerophyllum macropodum used for manufacture of Van herby cheese
International Journal of Scientific and Technological Research
, cilt.1, ss.288-296, 2015 (Hakemli Dergi)
A Survey on The Presence of Aflatoxin M1 in Urfa Cheese
Internet Journal of Food Safety
, cilt.10, ss.13-17, 2008 (Hakemli Dergi)
Prevalence of Escherichia coli O157:H7 in Some Animal-Originating Foods in Antakya, Turkey
Advances in Food Sciences
, cilt.29, ss.177-179, 2007 (Hakemli Dergi)
Effect of Dietary Humic Acid on The Oxidative Status in Liver, Meat and Eggs of Quails
JOURNAL OF FOOD TECHNOLOGY
, cilt.5, ss.95-97, 2007 (Hakemli Dergi)
Effect of Ripening Time on Mineral Contents of Herby Cheese
JOURNAL OF ANIMAL AND VETERINARY ADVANCES
, cilt.5, ss.1050-1052, 2006 (Hakemli Dergi)
The Effect of Salt Concentration on Some Characteristics in Herby Cheese
Pakistan Journal of Nutrition
, cilt.3, ss.232-236, 2005 (Hakemli Dergi)
Otlu Peynir Üretiminde Kullanılan Otların Mikrobiyolojik ve Kimyasal Nitelikleri
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi
, cilt.8, ss.33-38, 2005 (Hakemli Dergi)
Hatay Sıkma Peynirinin Kimyasal Özellikleri ile Proteoliz ve Lipoliz Düzeylerinin Araştırılması
Selçuk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi
, cilt.20, sa.1, ss.53-59, 2004 (Hakemli Dergi)
Yüksekokul Öğrencilerinin İçme Sütü Tüketim Alışkanlıkları
YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DERGİSİ *
, cilt.13, ss.69-73, 2002 (Hakemli Dergi)
Van’da Tüketime Sunulan Bazı Baharatların Mikrobiyolojik Kalitesi
YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DERGİSİ *
, cilt.8, ss.1-5, 1997 (Hakemli Dergi)
Van’da Tüketime Sunulan Çiğ Köftelerin Hijyenik Kaliteleri Üzerine Bir Araştırma
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sağlık Bililmleri Dergisi
, cilt.3, sa.1, ss.64-67, 1997 (Hakemli Dergi)
Van’da Tüketime Sunulan Çiğ Köftelerin Hijyenik Kaliteleri Üzerine Bir Araştırma
Y.Y.Ü. Sağ.Bil.Derg.
, cilt.3, sa.1, ss.64-67, 1997 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
Allium vineale, Chaerophyllum macropodum ve Prangos ferulacea Bitkilerinin Antibakteriyel Etkisinin Araştırılması
6. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Van, Türkiye, 7 - 11 Ekim 2015, ss.24-25, (Özet Bildiri)
Van’da Tüketime Sunulan Piliç But ve Göğüs Etlerinin Hijyenik Kalitesi Üzerine Bir Araştırma
2. Uluslararası Beyaz Et Kongresi, Antalya, Türkiye, 24 - 28 Nisan 2013, ss.158-163, (Özet Bildiri)
Van Yöresindeki Çiğ Sütlerde Antibiyotik Kalıntılarının Varlığı
VIII. Ulusal Veteriner Mikrobiyoloji Kongresi, Van, Türkiye, 7 - 09 Ekim 2008, ss.246-247, (Özet Bildiri)
Pastörize Sütten Yapılan Otlu Peynirlerin Üretim ve Olgunlaşma Aşamalarında Listeria monocytogenes’in Seyri
I. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi (Uluslararası Katılımlı)., Ankara, Türkiye, 29 - 01 Ekim 2004, ss.269-276, (Tam Metin Bildiri)
Salamura Otlu Peynirde Olgunlaşma Süresince Mineral Madde Değişimi
I. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi (Uluslararası Katılımlı)., Ankara, Türkiye, 29 - 01 Ekim 2004, ss.429-436, (Tam Metin Bildiri)