Desteklenen Projeler
-
2019 - 2020 Biyojen aminlerin oluşumu ve fermente gıdalardaki önemi
-
2015 - 2016 Van’da Tüketime Sunulan Fermente Türk Sucuklarında Bazı Biyojen Aminlerin Belirlenmesi
-
2008 - 2011 Dondurularak Muhafaza Edilen Gökkuşağı Alabalığında (Oncorchchus mykiss,Walbaum1792) Muhafaza Süresince Meydana Gelen Kalite Değişimleri
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Sağun E. (Yürütücü), Yörük İ. H., SANCAK H., Ekici K., İŞLEYİCİ Ö.
-
2009 - 2010 Van ve Yöresi İçme Sularında Aeromonas spp., Koliform, Essherichia coli Varlığının Araştırılması ve İzole Edilen Aeromonas Türlerinin Antimikrobiyel Maddelere Dirençliliklerinin Belirlenmesi
-
2007 - 2009 Dondurulmuş Olarak ve +4 Cde Muhafaza Edilen İnci Kefalinde (Chalcalburnus tariicihi, Palas 1811)Biyojen Amin Oluşumu ve Mikrobiyolojik Değişimlerin Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Ekici K. (Yürütücü), Sağun E., SANCAK H., İşleyici Ö., Yörük İ. H., Sancak Y. C.
-
2006 - 2009 Su Ürünleri İşleme Sanayi Atıklarının Balık Silajı Yapılarak Depolanması ve Elde Edilen Ürünün Yem Sanayinde Balık Unu Yerine Kullanılabilirliği Üzerine Bir Araştırma
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
GÜLLÜ K. (Yürütücü), A. ŞARLI M., Ekici K., CÜREOĞLU M., KÖSE Ş.
-
2006 - 2007 Van İlindeki Gökkuşağı Alabalığı (Oncorhynchus mykiss, W., 1972) Tesislerinin Genel Durumları Sorunları ve Çözüm Önerileri
-
1997 - 1999 Taze et ve hazır kıymalarda listeria türlerinin izolasyonu