-
2019 - Devam Ediyor Biyojen aminlerin oluşumu ve fermente gıdalardaki önemi
-
2015 - Devam Ediyor Van’da Tüketime Sunulan Fermente Türk Sucuklarında Bazı Biyojen Aminlerin Belirlenmesi
-
2008 - 2011 Dondurularak Muhafaza Edilen Gökkuşağı Alabalığında (Oncorchchus mykiss,Walbaum1792) Muhafaza Süresince Meydana Gelen Kalite Değişimleri
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Doktora
Sağun E. (Yürütücü), Yörük İ. H., SANCAK H., Ekici K., İŞLEYİCİ Ö.
-
2009 - 2010 Van ve Yöresi İçme Sularında Aeromonas spp., Koliform, Essherichia coli Varlığının Araştırılması ve İzole Edilen Aeromonas Türlerinin Antimikrobiyel Maddelere Dirençliliklerinin Belirlenmesi
-
2007 - 2009 Dondurulmuş Olarak ve +4 Cde Muhafaza Edilen İnci Kefalinde (Chalcalburnus tariicihi, Palas 1811)Biyojen Amin Oluşumu ve Mikrobiyolojik Değişimlerin Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Ekici K. (Yürütücü), Sağun E., SANCAK H., İşleyici Ö., Yörük İ. H., Sancak Y. C.
-
2006 - 2009 Su Ürünleri İşleme Sanayi Atıklarının Balık Silajı Yapılarak Depolanması ve Elde Edilen Ürünün Yem Sanayinde Balık Unu Yerine Kullanılabilirliği Üzerine Bir Araştırma
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Güdümlü
GÜLLÜ K. (Yürütücü), A. ŞARLI M., Ekici K., CÜREOĞLU M., KÖSE Ş.
-
2006 - 2007 Van İlindeki Gökkuşağı Alabalığı (Oncorhynchus mykiss, W., 1972) Tesislerinin Genel Durumları Sorunları ve Çözüm Önerileri
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Güzel Ş. (Yürütücü), GÜLLÜ K., Ekici K., UÇAR A., ÖZOK G. S.
-
1997 - 1999 Taze et ve hazır kıymalarda listeria türlerinin izolasyonu
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Sağun E. (Yürütücü), Sancak Y. C., İşleyici Ö., Ekici K.