-
2020 - Devam Ediyor Karaerik Üzüm Çeşidinde Farklı Yenilebilir Kaplama Malzemelerinin Depolama Süresi ve Üzüm Kalitesi Üzerine Etkileri
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Keskin N. (Yürütücü), Çavuşoğlu Ş., Tekin O., KUNTER B., KARADOĞAN B., Keskin S., et al.
-
2017 - Devam Ediyor International Agricultural Science Congress
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer
Demir S. (Yürütücü), Rişvanlı M. R., ÖZDEMİR B., Arvas Ö., Kaya İ., Zorer Çelebi Ş., et al.
-
2016 - Devam Ediyor Van Ekolojik Koşullarında Yetiştirilen Üzümlerin Şeker Analizi
-
2014 - Devam Ediyor Tek Nokta Endemik Lophanthus turcicus (Lamiaceae)un in vitro ve in vivo Koşullarda Çimlendirilme Olanakları
-
2022 - 2023 Asmada İklim İle Verim Arasındaki İlişkinin Modellenmesinde Farklı Yaklaşımlar
-
2021 - 2023 Battalgazi (Malatya) Ekolojisinde Yetiştirilen Bazı Üzüm Çeşitlerinin Verim, Kalite ve Fenolojik Özellikleri ile Etkili Sıcaklık Toplamı İsteklerinin Belirlenmesi
-
2021 - 2022 Tarsus Beyazı Üzüm Çeşidinde Deniz Yosunu Uygulamasının Bazı Salkım ve Tane Özellikleri Üzerine Etkisi
-
2021 - 2022 In vitro Koşullarda Asmada UVB Stresine Karşı Dışsal Melatonin Uygulamasının Etkisi
-
2020 - 2022 Asmada Ultraviyole Stresine Karşı Fizyolojik ve Biyokimyasal Yanıtın in vitro Modellemesi
-
2019 - 2020 Ardışık İki Bağbozumu Yılında Kalecik Karası Klonlarının Fenolik Bileşik İçeriğine Kümele Analizi Uygulaması
-
2018 - 2019 Ulusal Uluslararası Katılımlı veya Uluslararası Kongre Konferans ve Sempozyumlara Katılım Desteği
-
2018 - 2018 Karaerik Üzüm Çeşidinde in vitro Fenolik Bileşik Üretimi Üzerine UV Işını Uygulama ve İnkübasyon Sürelerinin Etkisi
-
2017 - 2018 Hizan (Bitlis) koşullarında yetiştirilen üzüm çeşitlerinin klorofil miktarları ve stoma yoğunluklarının belirlenmesi
-
2017 - 2018 Bitlis İli Hizan İlçesindeki Mevcut Bağ Alanlarının Coğrafi Bilgi Sistemleri (CBS) İle Belirlenmesi
-
2017 - 2018 Hizan (Bitlis) Koşullarında Yetiştirilen Bazı Üzüm Çeşitlerinin Fenolik Bileşik ve Organik Asit içeriklerinin Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Uyak C. (Yürütücü), Gazioğlu Şensoy R. İ., Güldigen Ö., Çavuşoğlu Ş., Çelik F., Doğan A., et al.
-
2017 - 2017 Bahçe Bitkileri Doku Kültürü Laboratuvarı Alt Yapı Geliştirme Projesi
-
2017 - 2017 Karaerik Üzüm Çeşidinin Kallus Kültürlerinde Uv Işını Etkisi ile Antosiyanin Üretiminin Uyarılması
-
2017 - 2017 Karaerik Üzüm Çeşidinde Tanelerin Bazı Önemli Fizikokimyasal Özellikleri Üzerine Gövde Yükseklikleri ve Terbiye Sistemlerinin Etkileri
-
2016 - 2017 ASMA AĞLAMA SUYUNUN BİTKİ DOKU KÜLTÜRÜ ÇALIŞMALARINDA YAPAY BESİN ORTAMI OLARAK KULLANILABİLİRLİĞİNİN BELİRLENMESİ
-
2015 - 2017 Van İli Erciş İlçesindeki Mevcut Ve Potansiyel Bağ Alanlarının Coğrafi Bilgi Sistemleri (CBS) İle Belirlenmesi
-
2015 - 2016 Erciş Üzümü Ağlama Suyunun İn Vitro Besin Ortamı Olarak Kullanılabilirliğinin Belirlenmesi
-
2015 - 2016 Karaerik (Vitis vinifera L. cv. Karaerik) Klonlarının Fitokimyasal Özellikleri Üzerine Araştırmalar
-
2013 - 2016 Van İli Erciş İlçesindeki Bağların Beslenme Durumu Ve Ürün Kalitesinin Belirlenmesi Üzerine Bir Araştırma
-
2014 - 2015 Erciş Üzüm Çeşidine Ait Bir Yaşlı Dal Ve Kanama Suyunun Besin Elementi İçeriklerinin Belirlenmesi
-
2014 - 2015 Erciş (Vitis vinifera L. Cv. Erciş) Üzüm Çeşidinde Aroma Madde Bileşimlerinin Belirlenmesi
-
2013 - 2014 Hasat Sonrası Uv-c Ve Sıcak Su Uygulamalarının Erciş Üzüm Çeşidinin Meyve Kalitesi Ve Soğukta Muhafazası Üzerine Etkileri
-
2011 - 2014 Erciş Üzüm Çeşidinin (vitis vinifera L. cv Erciş) kalite ve Fitokimyasal Özellikleri Üzerine Araştırmalar
-
2008 - 2012 Kalecik Karası Üzüm Çeşidinde Klon Seleksiyonu ve Seçilen Klonlara Ait Ana Damızlık Parselinin Oluşturulması
-
2008 - 2011 Erciş (Vitis vinifera L.) Üzüm Çeşidinin Değişik Dokularında Stilben Bileşiklerinin Üretim Miktarının Belirlenmesi
-
2005 - 2007 Asma in vitro koşullarda resveratrol üretiminin uyarılması ve belirlenmesi üzerine UV uyarıcı etkileri
-
2005 - 2007 Asmada in vivo ve in vitro Koşullarda Resveratrol Üretim Veriminin Abiyotik Uyarıcılar ile Arttırılması
-
2002 - 2006 Yerli üzüm çeşitlerinin mutasyon ıslahı ile geliştirilmesi ve ıslah sürecinin kısaltılmasında biyoteknolojinin kullanımı