Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Tezler
Bilimsel Veri
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Son Eklenen Yayınlar
Gıda Sanayi Artığı Şeftali Posasının Yoğ...
Gıda Sanayi Artığı Şeftali Posasının Yoğurdun Fizikokimyasal ve Duyusal Özellikleri Üzerine Etkisi
AYAR .
,
SIÇRAMAZ H.
,
İKİZKAYA Y.
,
Okumuş E.
Catering Guide, sa.59, ss.58-61, 2016 (Hakemli Dergi)
Yayın Türü:
Makale / Tam Makale
Basım Tarihi:
2016
Dergi Adı:
Catering Guide
Sayfa Sayıları:
ss.58-61
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Adresli:
Evet