Atıf İçin Kopyala
ÖZRENK K., Javidipour I., Yarilgac T., Balta F., GÜNDOGDU M.
Food Science and Technology International, cilt.18, sa.1, ss.55-62, 2012 (SCI-Expanded)
-
Yayın Türü:
Makale / Tam Makale
-
Cilt numarası:
18
Sayı:
1
-
Basım Tarihi:
2012
-
Doi Numarası:
10.1177/1082013211414174
-
Dergi Adı:
Food Science and Technology International
-
Derginin Tarandığı İndeksler:
Science Citation Index Expanded (SCI-EXPANDED), Scopus
-
Sayfa Sayıları:
ss.55-62
-
Anahtar Kelimeler:
Pistachio, walnut, fatty acids, tocopherols, selenium, total carotenes, OXIDATIVE STABILITY, GEOGRAPHIC ORIGIN, VITAMIN-E, CHOLESTEROL, PLANTS
-
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Adresli:
Evet