Atıf İçin Kopyala
Ocak E., Ceylan Z.
Denizden Gastronomiye, Doç. Dr. Zafer Ceylan,Dr. Öğr. Üyesi Esra DOĞU BAYKUT, Editör, Detay, Ankara, ss.73-86, 2021
-
Yayın Türü:
Kitapta Bölüm / Mesleki Kitap
-
Basım Tarihi:
2021
-
Yayınevi:
Detay
-
Basıldığı Şehir:
Ankara
-
Sayfa Sayıları:
ss.73-86
-
Editörler:
Doç. Dr. Zafer Ceylan,Dr. Öğr. Üyesi Esra DOĞU BAYKUT, Editör
-
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Adresli:
Evet
Özet
Van balığının işlenmesi, farklı şekillerde pişirilmesi, tüketilmesi ve Gastronomiye etkisi incelenmiştir.