Replacement of beef fat in Frankfurters by interesterified palm, cottonseed and olive oils
Atıf İçin Kopyala
VURAL H., Javidipour I.
European Food Research and Technology, cilt.214, sa.6, ss.465-468, 2002 (SCI-Expanded)
-
Yayın Türü:
Makale / Tam Makale
-
Cilt numarası:
214
Sayı:
6
-
Basım Tarihi:
2002
-
Doi Numarası:
10.1007/s00217-002-0502-5
-
Dergi Adı:
European Food Research and Technology
-
Derginin Tarandığı İndeksler:
Science Citation Index Expanded (SCI-EXPANDED), Scopus
-
Sayfa Sayıları:
ss.465-468
-
Anahtar Kelimeler:
Frankfurters, interesterification, palm oil, cottonseed oil, olive oil, GROUND-BEEF, PORK BACKFAT, CHOLESTEROL CONTENT, VEGETABLE-OILS, LEVEL, COOKING, TEXTURE, QUALITY, SHEAR, ACIDS
-
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Adresli:
Evet