Effects of interesterified vegetable oils and sugarbeet fiber on the quality of frankfurters


VURAL H., Javidipour I., Ozbas O. O.

Meat Science, cilt.67, sa.1, ss.65-72, 2004 (SCI-Expanded) identifier identifier identifier

  • Yayın Türü: Makale / Tam Makale
  • Cilt numarası: 67 Sayı: 1
  • Basım Tarihi: 2004
  • Doi Numarası: 10.1016/j.meatsci.2003.09.006
  • Dergi Adı: Meat Science
  • Derginin Tarandığı İndeksler: Science Citation Index Expanded (SCI-EXPANDED), Scopus
  • Sayfa Sayıları: ss.65-72
  • Anahtar Kelimeler: frankfurters, interesterification, palm oil, cottonseed oil, olive oil, sugarbeet fiber, FAT GROUND-BEEF, DIETARY FIBER, PORK BACKFAT, FIBROUS FEEDS, OLIVE OIL, EXTRUSION, LEVEL, CARRAGEENAN, DETERGENTS, ACIDS
  • Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Adresli: Evet