Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Muş İli Damızlık Sığır/Manda Yetiştiricileri Birliklerine Üye İşletmelerin Yem Temini ve Hayvan Besleme Alışkanlıkları
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
, cilt.11, sa.4, ss.3280-3291, 2021 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Yumurta tavuğu karma yemlerine değişik oranlarda katılan ayçiçeği ve keten tohumu yağlarının performans, yumurta kalitesi ve kolesterol düzeyine etkisi
Hasat Uluslararası Tarım ve Orman Kongresi, Ankara, Türkiye, 21 - 23 Haziran 2019, ss.257
Lenox Bitkisinin Genel Özellikleri Ve Ruminant Beslemede Kullanım İmkanları
ISPEC uluslararas tarım ve kırsal kalkınma kongresiı, Siirt, Türkiye, 10 - 12 Haziran 2019, ss.1
Esansiyel Yağların Buzağı Beslemede Kullanılması
ISPEC uluslararas tarım ve kırsal kalkınma kongresiı, Siirt, Türkiye, 10 - 12 Haziran 2019, ss.1
Çekirdek Kabağı (Cucurbita pepo L.) Artıklarını Farklı Katkılarla Silolamanın Silaj Kalitesi ve İn-vitro Sindirilebilirliği ile Enerji İçeriğine Etkisi
International Congress on Agriculture and Animal Sciences (ICAGAS), Antalya, Türkiye, 7 - 09 Kasım 2018
Yüksek Verimli Süt İneklerinde Kuru Dönem Beslenmesi
I. Uluslararası Hayvan Besleme Kongresi, Antalya, Türkiye, 29 - 30 Eylül 2016, ss.337
Merada otlayan koyunlarda yem tüketimi ve yem sindirilebilirliğinin belirlenmesinde kromiyum oksit ve alkan indikatör yöntemlerinin kullanılması
1. uluslararası hayvan besleme kongresi, Antalya, Türkiye, 28 Eylül - 01 Ekim 2016, ss.291-295
Taurinin kedi ve köpek beslenmesindeki önemi
1. uluslararası hayvan besleme kongresi, Antalya, Türkiye, 28 Eylül - 01 Ekim 2016, ss.454-457
Diyarbakır'da ruminant beslemede kullanılan karma yemlerin besin değeri, sindirilebilirlik ve enerji içeriklerinin in vitro yöntemlerle belirlenmesi
1. uluslararası hayvan besleme kongresi, Antalya, Türkiye, 28 Eylül - 01 Ekim 2016, ss.257-260
Heliz ve parzuk bitkilerinin in vivo ve in vitro sindirilebilirlikleri ile enerji içeriklerinin geleneksel kaba yemlerle karşılaştırılmalı olarak belirlenmesi
VI. Ulusal Hayvan Besleme Kongresi (Uluslararası katılımlı), Samsun, Türkiye, 29 Haziran - 02 Temmuz 2011, ss.175-180
Besi Sığırlarında Geleneksel Besi Rasyonları İle Yaş Şeker Pancarı Posası Silajı Ağırlıklı Rasyonun Karşılaştırılması
IV. Ulusal Hayvan Besleme Kongresi, Bursa, Türkiye, 24 - 28 Haziran 2007, ss.387-392
Değişik Şekillerde Hazırlanan Yaş Şeker Pancarı Posası Silajlarının İn vivo ve İn vitro Sindirilebilirlikleri ile Enerji İçeriklerinin Belirlenmesi
IV. Ulusal Hayvan Besleme Kongresi, Bursa, Türkiye, 24 - 28 Haziran 2007, ss.393-397
Ruminantların Beslenmesinde Yaygın Olarak Kullanılan Proteince Zengin Bazı Yem Maddelerinin Protein Parçalanabilirlik Özelliklerinin İn sacco Yöntemle Belirlenmesi
III. Ulusal Hayvan Besleme Kongresi, Adana, Türkiye, 7 - 10 Eylül 2005, ss.1
Farklı devrelerde Biçilen Korunganın Verim Potansiyeli ile Sindirilebilirlik ve Enerji Düzeylerinin İn vivo ve İn vitro Yöntemlerle Belirlenmesi
III. Ulusal Hayvan Besleme Kongresi, Adana, Türkiye, 7 - 10 Eylül 2005, ss.1
Değişik Katkılarla Hazırlanan Yaş Şeker Pancarı Posası Silajlarının Kalitesinin Belirlenmesi
III. Ulusal Hayvan Besleme Kongresi, Adana, Türkiye, 7 - 10 Eylül 2005, ss.1
Van Yöresinde Üretilen Kuru Otların Besin Madde İçeriği ile Sindirilebilirlik ve Enerji İçeriklerinin İn vitro ve İn sacco Yöntemlerle Belirlenmesi
III. Ulusal Hayvan Besleme Kongresi, Adana, Türkiye, 7 - 10 Eylül 2005, ss.1
Şeker pancarı posası silajı: Besleyici değeri ve ekonomik analiz
II. Ulusal Hayvan Besleme Kongresi, Konya, Türkiye, 18 - 20 Eylül 2003, ss.1
Ruminantlar İçin Kimi Yemlerin Enerji İçeriklerinin İnvivo ve İnvitro Yöntemlerle Belirlenmesi 2. İki aşamalı sindirim yöntemi
II. Ulusal Hayvan Besleme Kongresi, Konya, Türkiye, 18 - 20 Eylül 2003, ss.1
Vejetasyon döneminin mera kalitesi ve hayvan performansı üzerine etkilerinin belirlenmesi
II. Ulusal Hayvan Besleme Kongresi, Konya, Türkiye, 18 - 20 Eylül 2003, ss.1
Van Gölü havzasında kuru otun üretim ve depolama şekilleri
1.Hayvan Besleme Kongresi, Elazığ, Türkiye, 29 Ağustos - 02 Eylül 2001, ss.1
Vejetasyonun farklı dönemlerinde hasat edilmenin sorgum varyetelerinde besin madde içeriği ve sindirilebilir kuru madde miktarına etkisi
1.Hayvan Besleme Kongresi, Elazığ, Türkiye, 29 Ağustos - 02 Eylül 2001, ss.1
Hayvan besleme ve yem sorunları.
Bitlis İli Kalkındırma Stratejileri Sempozyumu, Bitlis, Türkiye, 25 - 26 Temmuz 1999, ss.1
Değişik şekillerde üretilen şeker pancarı posası silajının süt ineği ve kuzu rasyonlarında kullanılma olanakları. I. Kaliteli şeker pancarı posası silajının elde edilmesi
Türkiye Birinci Silaj Kongresi, Bursa, Türkiye, 17 - 19 Haziran 1997, ss.1
Değişik Şekillerde Üretilen Şeker Pancarı Posası Silajının Süt İneği ve Kuzu Rasyonlarında Kullanılma Olanakları I. Kaliteli Şeker Pancarı Posası Silajının Elde Edilmesi
Türkiye I. Silaj Kongresi, Bursa, Türkiye, 16 - 19 Eylül 1997, cilt.1, ss.67-73
Merada beslenen kuzulara farklı düzeylerde arpa verilmesinin besi performansı ve karkas özelliklerine etkisi.
Türkiye 3. Çayır Mer’a ve Yembitkileri Kongresi, Erzurum, Türkiye, 17 - 19 Haziran 1996, ss.1
Bitkisel protein kaynaklarının formaldehit ile muamele edilmesinin besin maddelerinin sindirilme dereceleri, azot birikimi ile süt verimi ve kompozisyonuna etkisi.
Güneydoğu Anadolu Bölgesi I. Hayvancılık Kongresi, Şanlıurfa, Türkiye, 12 - 14 Mayıs 1993, ss.1