-
2018 - Devam Ediyor Sebzelerde Katalaz ve Askorbat Peroksidaz Analizi
-
2017 - Devam Ediyor Besin Çözeltisi Hazırlamada Çözeltinin Ec ve pH Değerlerinin Ölçülmesi
-
2022 - 2023 Farklı Tuz Dozlarının Erciş Domates ve Lahana Genotiplerinde Tohum Çimlenmesine Etkileri
-
2021 - 2023 Van Gölü Havzasında Unutulmaya Yüz Tutmuş Bağcılık Kültürünün Yaşatılması ve Bağcılığın Yöre Ekonomisine Kazandırılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Güdümlü
Kabay T. (Yürütücü), Uyak C., YILMAZ Y., İşleyen Ş., BAŞ E. Ö., Gazioğlu Şensoy R. İ., et al.
-
2019 - 2020 Kuraklığa hassas fasulyelerde kalsiyumun değişen dozlarının klorofil içeriğine etkisi
-
2019 - 2019 Ispanakta vermikompost ve su yosunu uygulamalarının tuz stresi üzerine etkileri
-
2017 - 2018 Kuraklık stresinin bazı yerli ve standart Urfa biberi çeşitleri üzerine etkileri
-
2015 - 2018 Düşük Sıcaklığa Dayanıklı Taze Fasulye Genotiplerinin Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Kabay T. (Yürütücü), Şensoy S., Erdinç Ç., Ekincialp A.
-
2015 - 2017 Van Gölü Havzasından Toplanmış Kavun Genotiplerinin Tuzluluğa ve Kuraklığa Toleranslarının Araştırılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Erdinç Ç. (Yürütücü), Şensoy S., Ekincialp A., Kabay T., Kıpçak S.