Yumurtacı Tavuk Yemlerine Biberiye (Rosmarinus officinalis L.) Uçucu
Yağ İlavesinin Performans, Yumurta Kalite Kriterleri ve Yumurta
Sarısı Lipit Oksidasyonu Üzerine Etkisi
ÇİMRİN T., Demirel M.
TÜRK TARIM - GIDA BİLİM VE TEKNOLOJİ DERGİSİ, cilt.4, sa.2, ss.113-119, 2016 (Hakemli Dergi)
-
Yayın Türü:
Makale / Tam Makale
-
Cilt numarası:
4
Sayı:
2
-
Basım Tarihi:
2016
-
Dergi Adı:
TÜRK TARIM - GIDA BİLİM VE TEKNOLOJİ DERGİSİ
-
Derginin Tarandığı İndeksler:
TR DİZİN (ULAKBİM)
-
Sayfa Sayıları:
ss.113-119
-
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Adresli:
Evet