Yumurtacı Tavuk Yemlerine Biberiye (Rosmarinus officinalis L.) Uçucu Yağ İlavesinin Performans, Yumurta Kalite Kriterleri ve Yumurta Sarısı Lipit Oksidasyonu Üzerine Etkisi


ÇİMRİN T., Demirel M.

TÜRK TARIM - GIDA BİLİM VE TEKNOLOJİ DERGİSİ, cilt.4, sa.2, ss.113-119, 2016 (Hakemli Dergi)

  • Yayın Türü: Makale / Tam Makale
  • Cilt numarası: 4 Sayı: 2
  • Basım Tarihi: 2016
  • Dergi Adı: TÜRK TARIM - GIDA BİLİM VE TEKNOLOJİ DERGİSİ
  • Derginin Tarandığı İndeksler: TR DİZİN (ULAKBİM)
  • Sayfa Sayıları: ss.113-119
  • Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Adresli: Evet