The effects of thymus leaf’s (Thymus kotschyanus) in different levels added to alfalfa hay on in vitro digestibility parameters Farklı düzeylerde kekik yaprağı (Thymus kotschyanus) ilavesinin yonca kuru otunun in vitro sindirim parametrelerine etkisi


Köseoğlu E., Güney M.

Yuzuncu Yil University Journal of Agricultural Sciences, cilt.30, sa.2, ss.234-242, 2020 (Scopus) identifier

  • Yayın Türü: Makale / Tam Makale
  • Cilt numarası: 30 Sayı: 2
  • Basım Tarihi: 2020
  • Doi Numarası: 10.29133/yyutbd.698468
  • Dergi Adı: Yuzuncu Yil University Journal of Agricultural Sciences
  • Derginin Tarandığı İndeksler: Scopus, CAB Abstracts, Veterinary Science Database, Directory of Open Access Journals, TR DİZİN (ULAKBİM)
  • Sayfa Sayıları: ss.234-242
  • Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Adresli: Evet