GELENEKSEL YÖNTEMLE ÜRETİLEN OTLU PEYNİRLERİN BAZI KALİTE ÖZELLİKLERİNİN VE BİYOAKTİVİTESİNİN BELİRLENMESİ
            
            
        
        
            
            
            
                 Kara S.,  Köse Ş.
            
            
                Gıda, cilt.45, sa.5, ss.942-953, 2020 (Hakemli Dergi)
                        
            
            
            
                        - 
            Yayın Türü:
                    Makale / Tam Makale
        
- 
            Cilt numarası:
                    45
                    Sayı:
                    5
        
- 
            Basım Tarihi:
                    2020
        
- 
            Doi Numarası:
                    10.15237/gida.gd20063
        
- 
            Dergi Adı:
                
                        Gıda
                
        
- 
            Derginin Tarandığı İndeksler:
                    TR DİZİN (ULAKBİM)
        
- 
            Sayfa Sayıları:
                    ss.942-953
        
- 
            Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Adresli:
                    Evet