GELENEKSEL YÖNTEMLE ÜRETİLEN OTLU PEYNİRLERİN BAZI KALİTE ÖZELLİKLERİNİN VE BİYOAKTİVİTESİNİN BELİRLENMESİ
Atıf İçin Kopyala
Kara S., Köse Ş.
Gıda, cilt.45, sa.5, ss.942-953, 2020 (Hakemli Dergi)
-
Yayın Türü:
Makale / Tam Makale
-
Cilt numarası:
45
Sayı:
5
-
Basım Tarihi:
2020
-
Doi Numarası:
10.15237/gida.gd20063
-
Dergi Adı:
Gıda
-
Derginin Tarandığı İndeksler:
TR DİZİN (ULAKBİM)
-
Sayfa Sayıları:
ss.942-953
-
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Adresli:
Evet