Atıf İçin Kopyala
Zorba O., Kurt S.
MEAT SCIENCE, cilt.73, sa.4, ss.611-618, 2006 (SCI-Expanded)
-
Yayın Türü:
Makale / Tam Makale
-
Cilt numarası:
73
Sayı:
4
-
Basım Tarihi:
2006
-
Doi Numarası:
10.1016/j.meatsci.2006.02.017
-
Dergi Adı:
MEAT SCIENCE
-
Derginin Tarandığı İndeksler:
Science Citation Index Expanded (SCI-EXPANDED), Scopus
-
Sayfa Sayıları:
ss.611-618
-
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Adresli:
Hayır
Özet
Emulsion pH (pHe), emulsion capacity (EC) emulsion stability (ES), emulsion density (ED) and apparent yield stress of emulsion (raw emulsion, AYSe) and emulsion gel (cooked emulsion, AYSg) of beef, chicken and turkey meats and their mixtures were studied using a model system.