Yiyecek İçecek Hizmetlerinde Sürdürülebilir Yenilikçi Yaklaşımlar


Ocak E., Torusdağ G. B.

Sürdürülebilir Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi, Dr. Öğr. Ü. Çinuçen OKAT &,Dr. Öğr. Ü. Pelin KOÇ, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.250-277, 2022

  • Yayın Türü: Kitapta Bölüm / Mesleki Kitap
  • Basım Tarihi: 2022
  • Yayınevi: Detay Yayıncılık
  • Basıldığı Şehir: Ankara
  • Sayfa Sayıları: ss.250-277
  • Editörler: Dr. Öğr. Ü. Çinuçen OKAT &,Dr. Öğr. Ü. Pelin KOÇ, Editör
  • Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Adresli: Evet