Fatty acids, tocopherols, selenium and total carotene of pistachios (P. vera L.) from Diyarbakir (Southestern Turkey) and walnuts (J. regia L.) from Erzincan (Eastern Turkey)


ÖZRENK K., Javidipour I., Yarilgac T., Balta F., GÜNDOGDU M.

Food Science and Technology International, cilt.18, sa.1, ss.55-62, 2012 (SCI-Expanded) identifier identifier identifier

  • Yayın Türü: Makale / Tam Makale
  • Cilt numarası: 18 Sayı: 1
  • Basım Tarihi: 2012
  • Doi Numarası: 10.1177/1082013211414174
  • Dergi Adı: Food Science and Technology International
  • Derginin Tarandığı İndeksler: Science Citation Index Expanded (SCI-EXPANDED), Scopus
  • Sayfa Sayıları: ss.55-62
  • Anahtar Kelimeler: Pistachio, walnut, fatty acids, tocopherols, selenium, total carotenes, OXIDATIVE STABILITY, GEOGRAPHIC ORIGIN, VITAMIN-E, CHOLESTEROL, PLANTS
  • Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Adresli: Evet