Atıf İçin Kopyala
KIRAZCI A., Javidipour I.
International Journal of Dairy Technology, cilt.61, sa.3, ss.300-306, 2008 (SCI-Expanded)
-
Yayın Türü:
Makale / Tam Makale
-
Cilt numarası:
61
Sayı:
3
-
Basım Tarihi:
2008
-
Doi Numarası:
10.1111/j.1471-0307.2008.00402.x
-
Dergi Adı:
International Journal of Dairy Technology
-
Derginin Tarandığı İndeksler:
Science Citation Index Expanded (SCI-EXPANDED), Scopus
-
Sayfa Sayıları:
ss.300-306
-
Anahtar Kelimeler:
fatty acid composition, ghee, lipolytic bacteria, oxidative stability, peroxide value, principle component analysis, yeasts-moulds, OXIDATIVE STABILITY, DAIRY-PRODUCTS, SHEEPS MILK, YEASTS, OIL
-
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Adresli:
Evet