Pomological and Biochemical Properties of Blackberry (<i>Rubus fruticocus</i>) Genotypes


Dogan H., Aglar E., Ozturk B., Tekin O., Alan D., Sumbul A.

FOOD SCIENCE & NUTRITION, cilt.13, sa.7, ss.1-13, 2025 (SCI-Expanded, Scopus) identifier identifier identifier

  • Yayın Türü: Makale / Tam Makale
  • Cilt numarası: 13 Sayı: 7
  • Basım Tarihi: 2025
  • Doi Numarası: 10.1002/fsn3.70591
  • Dergi Adı: FOOD SCIENCE & NUTRITION
  • Derginin Tarandığı İndeksler: Science Citation Index Expanded (SCI-EXPANDED), Scopus, Academic Search Premier, Agricultural & Environmental Science Database, Food Science & Technology Abstracts, Greenfile, Directory of Open Access Journals
  • Sayfa Sayıları: ss.1-13
  • Anahtar Kelimeler: antioxidant activity, organic acids, phenolic compounds, total flavonoid, total monomeric anthocyanin
  • Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Adresli: Evet