Farklı Homojenizasyon Basıncı Derecelerinin Kaşar Peynirinin Kimyasal, Biyokimyasal, Mikrobiyolojik ve Duyusal Özelliklerine Etkisi
Tunçtürk Y., Ocak E., ZORBA O.
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi *, cilt.20, sa.2, ss.88-99, 2010 (SCI-Expanded)
-
Yayın Türü:
Makale / Tam Makale
-
Cilt numarası:
20
Sayı:
2
-
Basım Tarihi:
2010
-
Dergi Adı:
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi *
-
Derginin Tarandığı İndeksler:
Science Citation Index Expanded (SCI-EXPANDED), Scopus, TR DİZİN (ULAKBİM)
-
Sayfa Sayıları:
ss.88-99
-
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Adresli:
Evet