Farklı Tür Sütlerinden Üretilen Van Otlu Peynirlerinde Olgunlaşma Boyunca Meydana Gelen Değişiklikler: II. Mikrobiyolojik Değişiklikler, Lipoliz ve Serbest Yağ Asitleri


Ocak E., Tunçtürk Y., Cavidoğlu İ., Köse Ş.

Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi *, cilt.25, sa.2, ss.164-173, 2015 (SCI-Expanded)

  • Yayın Türü: Makale / Tam Makale
  • Cilt numarası: 25 Sayı: 2
  • Basım Tarihi: 2015
  • Dergi Adı: Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi *
  • Derginin Tarandığı İndeksler: Science Citation Index Expanded (SCI-EXPANDED), Scopus, TR DİZİN (ULAKBİM)
  • Sayfa Sayıları: ss.164-173
  • Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Adresli: Evet