Farklı Tür Sütlerinden Üretilen Van Otlu Peynirlerinde Olgunlaşma Boyunca Meydana Gelen Değişiklikler: II. Mikrobiyolojik Değişiklikler, Lipoliz ve Serbest Yağ Asitleri


Ocak E., Tunçtürk Y., Cavidoğlu İ., Köse Ş.

Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi *, vol.25, no.2, pp.164-173, 2015 (SCI-Expanded)

  • Publication Type: Article / Article
  • Volume: 25 Issue: 2
  • Publication Date: 2015
  • Journal Name: Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi *
  • Journal Indexes: Science Citation Index Expanded (SCI-EXPANDED), Scopus, TR DİZİN (ULAKBİM)
  • Page Numbers: pp.164-173
  • Van Yüzüncü Yıl University Affiliated: Yes