Koç P.,  Uçkan Çakır M.
            
            
                Denizden Gastronomiye, Doç. Dr. Zafer Ceylan,Dr. Öğr. Ü. Esra Doğu Baykut, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.1-24, 2021
            
            
            
                        - 
            Yayın Türü:
                    Kitapta Bölüm / Araştırma Kitabı
        
 
                
                        - 
            Basım Tarihi:
                    2021
        
 
                
                
                
                        - 
            Yayınevi:
                    Detay Yayıncılık
        
 
                        - 
            Basıldığı Şehir:
                    Ankara
        
 
                
                        - 
            Sayfa Sayıları:
                    ss.1-24
        
 
                        - 
            Editörler:
                    Doç. Dr. Zafer Ceylan,Dr. Öğr. Ü. Esra Doğu Baykut, Editör
        
 
                
                        - 
            Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Adresli:
                    Evet