Van Balığı ve Gastonomiye Etkisi


Ocak E., Ceylan Z.

Denizden Gastronomiye, Doç. Dr. Zafer Ceylan,Dr. Öğr. Üyesi Esra DOĞU BAYKUT, Editör, Detay, Ankara, ss.73-86, 2021

  • Yayın Türü: Kitapta Bölüm / Mesleki Kitap
  • Basım Tarihi: 2021
  • Yayınevi: Detay
  • Basıldığı Şehir: Ankara
  • Sayfa Sayıları: ss.73-86
  • Editörler: Doç. Dr. Zafer Ceylan,Dr. Öğr. Üyesi Esra DOĞU BAYKUT, Editör
  • Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Adresli: Evet

Özet

Van balığının işlenmesi, farklı şekillerde pişirilmesi, tüketilmesi ve Gastronomiye etkisi incelenmiştir.