Ocak E.,  Ceylan Z.
            
            
                Denizden Gastronomiye, Doç. Dr. Zafer Ceylan,Dr. Öğr. Üyesi Esra DOĞU BAYKUT, Editör, Detay, Ankara, ss.73-86, 2021
            
            
            
                        - 
            Yayın Türü:
                    Kitapta Bölüm / Mesleki Kitap
        
 
                
                        - 
            Basım Tarihi:
                    2021
        
 
                
                
                
                        - 
            Yayınevi:
                    Detay
        
 
                        - 
            Basıldığı Şehir:
                    Ankara
        
 
                
                        - 
            Sayfa Sayıları:
                    ss.73-86
        
 
                        - 
            Editörler:
                    Doç. Dr. Zafer Ceylan,Dr. Öğr. Üyesi Esra DOĞU BAYKUT, Editör
        
 
                
                        - 
            Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Adresli:
                    Evet
        
 
            
                
                    Özet
                
                    
                        
Van balığının işlenmesi, farklı şekillerde pişirilmesi, tüketilmesi ve Gastronomiye etkisi incelenmiştir.