Ambalajı Açıldıktan Sonra Buzdolabında Depolanan İki Farklı Tütsülenmiş Balık Ürününün Mikrobiyal Kalite Değişimlerinin Gözlenmesi
            
            
        
        
            
            
            
                 Çetinkaya T.,  Ceylan Z.
            
            
                EJOSAT, sa.17, ss.982-988, 2019 (Hakemli Dergi)
            
            
            
                        - 
            Yayın Türü:
                    Makale / Tam Makale
        
 
                
                        - 
            Basım Tarihi:
                    2019
        
 
                
                        - 
            Dergi Adı:
                
                        EJOSAT
                
        
 
                        - 
            Derginin Tarandığı İndeksler:
                    TR DİZİN (ULAKBİM)
        
 
                
                
                
                        - 
            Sayfa Sayıları:
                    ss.982-988
        
 
                
                
                        - 
            Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Adresli:
                    Evet