Tuz Stresinin Farklı Fasulye Genotiplerinde Bazı Besin Elementi İçeriği ile Toplam Antioksidan ve Toplam Fenol İçeriğine Etkisi


Kıpçak S., Ekincialp A., Erdinç Ç., Kabay T., Şensoy S.

Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi *, cilt.29, sa.1, ss.136-144, 2019 (Scopus)

  • Yayın Türü: Makale / Tam Makale
  • Cilt numarası: 29 Sayı: 1
  • Basım Tarihi: 2019
  • Dergi Adı: Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi *
  • Derginin Tarandığı İndeksler: Scopus, TR DİZİN (ULAKBİM)
  • Sayfa Sayıları: ss.136-144
  • Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Adresli: Evet