Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Tezler
Bilimsel Veri
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Son Eklenen Yayınlar
Effects of Extraction Conditions on the ...
Effects of Extraction Conditions on the Sensory and Instrumental Characteristics of Fish Gelatin Gels
Boran G.
,
LAWLESS H.
,
REGENSTEIN J.
Journal of Food Science, cilt.75, sa.9, 2010 (SCI-Expanded)
Yayın Türü:
Makale / Tam Makale
Cilt numarası:
75
Sayı:
9
Basım Tarihi:
2010
Doi Numarası:
10.1111/j.1750-3841.2010.01827.x
Dergi Adı:
Journal of Food Science
Derginin Tarandığı İndeksler:
Science Citation Index Expanded (SCI-EXPANDED), Scopus
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Adresli:
Evet