Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Tezler
Bilimsel Veri
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Son Eklenen Yayınlar
Optimization of gelatin extraction from ...
Optimization of gelatin extraction from silver carp skin
Boran G.
,
REGENSTEIN J.
Journal of Food Science, cilt.74, sa.8, 2009 (SCI-Expanded)
Yayın Türü:
Makale / Tam Makale
Cilt numarası:
74
Sayı:
8
Basım Tarihi:
2009
Doi Numarası:
10.1111/j.1750-3841.2009.01328.x
Dergi Adı:
Journal of Food Science
Derginin Tarandığı İndeksler:
Science Citation Index Expanded (SCI-EXPANDED), Scopus
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Adresli:
Evet