Yayınlar & Eserler

Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler

Escherichia coli ve E. coli O157:H7’nin Tuza Adaptasyonu

Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, ss.149, (Özet Bildiri) Creative Commons License

Investigation of Adaptation of Escherichia coli to High Salt Environment

VI International Conference on Environmental, Industrial and Applied Microbiology, Barcelona, İspanya, 28 - 30 Ekim 2015, ss.159, (Özet Bildiri)

Escherichia coli’nin Yüksek Tuz Ortamına Adaptasyonunun İncelenmesi

2. İç Anadolu Bölgesi Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, ss.372, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

Gıda ve Tarımsal Ürünlerde Mikotoksinler ve Diğer Fungal Sorunlar.

İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, ss.23, (Özet Bildiri)

Erzincan’ın Geleneksel Marmelatı:GORAVA

4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, ss.766, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

Gıdalarda Mikroorganizma Gelişimi ve İnaktivasyonunun Matematiksel Modellenmesi

8. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 7 - 09 Kasım 2013, ss.24, (Özet Bildiri) Creative Commons License

Maksimum Gelişme Sıcaklığının Matematiksel Modellenmesi

8. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 7 - 09 Kasım 2013, ss.213, (Özet Bildiri) Creative Commons License

Importance of food safety after eartquake

2013 International Van Earthquake Symposium, Van, Türkiye, 23 - 27 Ekim 2013, ss.194, (Tam Metin Bildiri)

Comparison efficiency of medium, median and geometric medium at evaluation of microbiological analysis results of foods

2nd International Eurasion Conference on Mathematical Sciences and Applications, Sarajevo, Bosna-Hersek, 26 - 29 Ağustos 2013, ss.448, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

Van ve Çevresinde Halkın Gıda Olarak Kullandığı Bitkiler,

10. Türkiye Gıda Kongresi, Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü,, Erzurum, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2008, ss.68-69, (Tam Metin Bildiri)

Van İli Geleneksel Gıdaların Envanterinin Çıkarılması ve Bunların Gıda Sanayimize Yeni Ürünler Olarak Kazandırılması,

10. Türkiye Gıda Kongresi, Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Erzurum, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2008, ss.48, (Özet Bildiri)

Killerin Yeni Bir Kullanım Alanı: Gıda ve Yemlerde Mikotoksinlerin Killer Tarafından Tutulması

12. Ulusal Kil Sempozyumu, Van, Türkiye, 5 - 09 Eylül 2005, ss.696-704, (Tam Metin Bildiri)

Van Yöresinde Üretilen Sütlerde Aflatoksin M1 Aranması Projesi II. Yıl Sonuçları

II. Ulusal Mikotoksin Sempozyumu, İstanbul, Türkiye, 23 - 24 Mayıs 2005, ss.204, (Tam Metin Bildiri)

Van Yöresinde Üretilen Sütlerde Aflatoksin M1 Aranması

Ulusal Mikotoksin Sempozyumu, İstanbul, Türkiye, 18 - 19 Eylül 2003, ss.99-104, (Tam Metin Bildiri)
Metrikler

Yayın

18

Proje

10

Açık Erişim

7