Makaleler
8
Tümü (8)
SCI-E, SSCI, AHCI (3)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (4)
ESCI (1)
Scopus (4)
TRDizin (2)
Diğer Yayınlar (2)
3. Diyet Polifenollerinin Kahverengileşme ve Kahverengi Yağ Dokusu Aktivitesi Üzerine Etkileri
Celal Bayar Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Dergisi
, cilt.9, sa.2, ss.334-340, 2022 (Hakemli Dergi)
5. Assessment of food consumption changes in adolescents during orthodontic treatment
American Journal of Orthodontics and Dentofacial Orthopedics
, cilt.159, sa.5, ss.604-612, 2021 (SCI-Expanded)
6. Otizm Spektrum Bozukluğunda Endokrin Bozucuların Rolü Var mıdır?
Hacettepe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dergisi
, cilt.5, sa.3, ss.88-102, 2019 (Hakemli Dergi)
7. Evaluation of food intake changes in orthodontic treated individuals
CLINICAL NUTRITION
, cilt.37, sa.SUPPLEMENT 1, ss.108, 2018 (SCI-Expanded)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
7
1. Türkiye’nin Değişen Beslenme Düzeninin Su Ayak İzine Etkisi
2. Uluslararası Geleneksel Gıdalar ve Sürdürülebilir Beslenme Sempozyumu, Mersin, Türkiye, 5 - 06 Ekim 2023, ss.169-174, (Tam Metin Bildiri)
2. Türkiye’de Ulusal Diyetin Sera Gazı Emisyonu
2. Uluslararası Geleneksel Gıdalar ve Sürdürülebilir Beslenme Sempozyumu, Mersin, Türkiye, 5 - 06 Ekim 2023, ss.102-107, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar
3
2. İskelet Sağlığı ve Kemik-Eklem Hastalıkları
Yaşlı Hastalarında Tıbbi Beslenme Tedavisi, Prof. Dr. Neslişah Rakıcıoğlu,Prof. Dr. Nevin Şanlıer, Editör, Hedef Yayıncılık, Ankara, ss.495-528, 2022
3. Cezaevlerinde Menü Planlama
Toplu Beslenme Sistemleri (Toplu Tüketim Yerleri) İçin Ulusal Menü Planlama ve Uygulama Rehberi, Prof. Dr. Yasemin Beyhan,Prof. Dr. Saniye Bilici,Doç. Dr. Mevlüde Kızıl, Editör, Anıl Reklam Matbaa Ltd. Şti., Ankara, ss.263-290, 2020