Makaleler
8
Tümü (8)
SCI-E, SSCI, AHCI (3)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (5)
ESCI (1)
Scopus (4)
TRDizin (2)
Diğer Yayınlar (2)
3. Diyet Polifenollerinin Kahverengileşme ve Kahverengi Yağ Dokusu Aktivitesi Üzerine Etkileri
Celal Bayar Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Dergisi
, cilt.9, sa.2, ss.334-340, 2022 (TRDizin)
5. Assessment of food consumption changes in adolescents during orthodontic treatment
American Journal of Orthodontics and Dentofacial Orthopedics
, cilt.159, sa.5, ss.604-612, 2021 (SCI-Expanded, Scopus)
7. Evaluation of food intake changes in orthodontic treated individuals
CLINICAL NUTRITION
, cilt.37, sa.SUPPLEMENT 1, ss.108, 2018 (SCI-Expanded, Scopus)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
11
5. Türkiye’nin Değişen Beslenme Düzeninin Su Ayak İzine Etkisi
2. Uluslararası Geleneksel Gıdalar ve Sürdürülebilir Beslenme Sempozyumu, Mersin, Türkiye, 5 - 06 Ekim 2023, ss.169-174, (Tam Metin Bildiri)
6. Türkiye’de Ulusal Diyetin Sera Gazı Emisyonu
2. Uluslararası Geleneksel Gıdalar ve Sürdürülebilir Beslenme Sempozyumu, Mersin, Türkiye, 5 - 06 Ekim 2023, ss.102-107, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar
5
1. Microplastic Contamination in Breast Milk: Current Status and Potential Health Impacts
Beslenme ve Diyetetik Değerlendirmeleri, YILMAZ KOCAMAN ŞEMSİ GÜL, Editör, Yaz Yayınları, Afyonkarahisar, ss.1-19, 2025
2. Yaşlı Bireylerde Sarkopenik Obezite ve Beslenme Müdahaleleri
SAĞLIK & BİLİM 2025: Beslenme-III, BAYGUT HATİCE, BEYHAN YASEMİN, Editör, Efe Akademi, İstanbul, ss.153-166, 2025
4. İskelet Sağlığı ve Kemik-Eklem Hastalıkları
Yaşlı Hastalarında Tıbbi Beslenme Tedavisi, Prof. Dr. Neslişah Rakıcıoğlu,Prof. Dr. Nevin Şanlıer, Editör, Hedef Yayıncılık, Ankara, ss.495-528, 2022
5. Cezaevlerinde Menü Planlama
Toplu Beslenme Sistemleri (Toplu Tüketim Yerleri) İçin Ulusal Menü Planlama ve Uygulama Rehberi, Prof. Dr. Yasemin Beyhan,Prof. Dr. Saniye Bilici,Doç. Dr. Mevlüde Kızıl, Editör, Anıl Reklam Matbaa Ltd. Şti., Ankara, ss.263-290, 2020