Academic and Administrative Experience

Academic Positions 1
  • 2021 - Present Lecturer

    Van Yüzüncü Yil University, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü

Non Academic Experience 1
  • 2023 - Present Yöresel Gıdalar Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdür Yardımcısı

    University, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Yöresel Gıdalar Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürlüğü, Yöresel Gıdalar Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdür Yardımcısı

Courses 16
  • Undergraduate

    Çorba Kültürü

    Mutfaklarda Çevre ve Atık Yönetimi Sustainable Development

    Van Mutfak Kültürü

    Mesleki İngilizce IV

    Mesleki İngilizce V

    Mesleki İngilizce II

    Gıda Coğrafyası

    Mesleki İngilizce III

    Fonksiyonel Gıdalar

    Duyusal Analiz

    Güncel Gastronomi Trendleri

    Beslenme İlkeleri

    Mesleki İngilizce I

    Gıda Muhafaza Yöntemleri

    Gastronomi ve Yiyecek Tarihi

    Mesleki Etik