Academic Positions
1
-
2021 - Present Lecturer
Van Yüzüncü Yil University, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
Non Academic Experience
1
-
2023 - Present Yöresel Gıdalar Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdür Yardımcısı
University, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Yöresel Gıdalar Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürlüğü, Yöresel Gıdalar Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdür Yardımcısı
Courses
16
-
Undergraduate
Çorba Kültürü
Mutfaklarda Çevre ve Atık Yönetimi
Van Mutfak Kültürü
Mesleki İngilizce IV
Mesleki İngilizce V
Mesleki İngilizce II
Gıda Coğrafyası
Mesleki İngilizce III
Fonksiyonel Gıdalar
Duyusal Analiz
Güncel Gastronomi Trendleri
Beslenme İlkeleri
Mesleki İngilizce I
Gıda Muhafaza Yöntemleri
Gastronomi ve Yiyecek Tarihi
Mesleki Etik