SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
POSTMODERNİZM VE KÜYEREL GIDA TÜKETİMİ
III. Uluslararası Kayseri Bilimsel Araştırmalar Kongresi, Kayseri, Türkiye, 20 - 21 Temmuz 2024, ss.1, (Tam Metin Bildiri)
Van Gölü Havzasında Yetişen Gül Türleri ve Bunlardan Rosa × Damascena Miller’ın Bazı Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri
Türkiye 13. Gıda Kongresi, Çanakkale, Türkiye, 21 - 23 Ekim 2020, (Özet Bildiri)
Yenilebilir Aktif Kaplamaların +4 °C’de Depolanan Köfte Kalitesi Üzerine Etkisinin Araştırılması
Türkiye 13. Gıda Kongresi, Çanakkale, Türkiye, 21 - 23 Ekim 2020, (Özet Bildiri)
Kitaplar
Digital Strategies and Technological Developments for Commercial Kitchens With a Zero Waste Kitchen Approach
Community Resilience and Climate Change Challenges: Pursuit of Sustainable Development Goals (SDGs), Amiya Bhaumik,Sandeep Poddar,Manish Dadhich,Kamal Kant Hiran,Ruchi Doshi, Editör, IGI Global Scientific Publishing, Pennsylvania, ss.1-26, 2025
The Cheese Industry's Global Economic Landscape: An Essential Perspective
Global Perspectives on Cheese Tourism, Grant Altay Taşkın,Aysu Altaş, Editör, IGI Global Scientific Publishing, Pennsylvania, ss.1-18, 2025
Nanoemülsiyonlar
Gıda Nanobiyoteknolojisi, Doç. Dr. Zafer Ceylan,Doç. Dr. Raciye Meral,Prof. Dr. Y. Birol Saygı, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.111-128, 2023
Veganizmde Etik Kaygılar ve Toplumsal Hareketler
Vegan Dünyayı Anlamak: Veganlık Üzerine Toplumsal Araştırmalar, Gürhan, Nazife, Editör, Siyasal Kitabevi, Ankara, ss.123-146, 2023
Ansiklopedide Bölümler