Yayınlar & Eserler

Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler

Michelin Yıldızlı Restoranların Menülerinde Yerel Ürün ve Yemeklerin Kullanımı

8. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi, Aydın, Türkiye, 17 - 20 Ekim 2024, ss.111-119, (Özet Bildiri) Creative Commons License

POSTMODERNİZM VE KÜYEREL GIDA TÜKETİMİ

III. Uluslararası Kayseri Bilimsel Araştırmalar Kongresi, Kayseri, Türkiye, 20 - 21 Temmuz 2024, ss.1, (Tam Metin Bildiri)

Z Kuşağının Yöresel Yemek ve Keledoş Kavramlarına İlişkin Metaforik Algısı

II. Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi (USBK-24), Bitlis, Türkiye, 8 - 10 Mayıs 2024, ss.66-67, (Özet Bildiri) Creative Commons License

Local Culinary Culture in Rural Tourism Literature: A Bibliometric Analysis

Anti Fragile Rural Tourism Entrepreneurship Final Conference , Eskişehir, Türkiye, 26 - 29 Şubat 2024, (Yayınlanmadı)

Bütünleştirici Bir İnceleme Süreciyle Van Otlu Peyniri

7. Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları, Makedonya, 8 - 10 Haziran 2023, (Tam Metin Bildiri)

Afet Dönemlerinde Gıda Güvencesi ve Güvenli Gıda

IV. Uluslararası Gastronomi, Turizm ve Kültür Çalışmaları Sempozyumu (Afet Dönemlerinde Gastronomi ve Beslenme), İzmir, Türkiye, 8 - 09 Haziran 2023, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

Van İlinde Yetişen Rosa × damascena Miller Bitkisinden Antosiyanin Ekstraksiyonu

4th International Congress of Food, Agricultural, and Veterinary Sciences, Van, Türkiye, 27 - 28 Mayıs 2022, (Özet Bildiri)

The Social Life of Coffee: Turkey’s Local Coffees

2nd International Anatolian Conference on Coffee & Cocoa, Bogota, Kolombiya, 7 - 08 Nisan 2022, ss.1-11, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

Dilsel Etkileşim Yönüyle Türk Gastronomisindeki Fransızca Terimler

Ulusal Dil ve Edebiyat Araştırmaları Sempozyumu, Van, Türkiye, 20 - 22 Ekim 2021, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

Gül (Rosa spp.) Bitkisine Genel Bir Bakış

ISPEC International Conference on Agriculture, Animal Science and Rural Development-III, Van, Türkiye, 20 - 22 Aralık 2019, ss.764-776, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma
Kitaplar

Digital Strategies and Technological Developments for Commercial Kitchens With a Zero Waste Kitchen Approach

Community Resilience and Climate Change Challenges: Pursuit of Sustainable Development Goals (SDGs), Amiya Bhaumik,Sandeep Poddar,Manish Dadhich,Kamal Kant Hiran,Ruchi Doshi, Editör, IGI Global Scientific Publishing, Pennsylvania, ss.1-26, 2025

The Cheese Industry's Global Economic Landscape: An Essential Perspective

Global Perspectives on Cheese Tourism, Grant Altay Taşkın,Aysu Altaş, Editör, IGI Global Scientific Publishing, Pennsylvania, ss.1-18, 2025

Et ve Et Ürünlerinin İşlenmesi ve Kimyası

Mutfağın Gizemleri Mutfak Kimyası: Gıda Bilimi ve Mutfak Sanatları, Prof. Dr. Y. Birol Saygı & Prof. Dr. Semih Ötleş, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.262-293, 2023

Nanoemülsiyonlar

Gıda Nanobiyoteknolojisi, Doç. Dr. Zafer Ceylan,Doç. Dr. Raciye Meral,Prof. Dr. Y. Birol Saygı, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.111-128, 2023

Veganizmde Etik Kaygılar ve Toplumsal Hareketler

Vegan Dünyayı Anlamak: Veganlık Üzerine Toplumsal Araştırmalar, Gürhan, Nazife, Editör, Siyasal Kitabevi, Ankara, ss.123-146, 2023

Yiyecek İçecek Hizmetlerinde Sürdürülebilir Yenilikçi Yaklaşımlar

Sürdürülebilir Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi, Dr. Öğr. Ü. Çinuçen OKAT &,Dr. Öğr. Ü. Pelin KOÇ, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.250-277, 2022

Sağlıklı ve Sürdürülebilir Gastronomi

Sürdürülebilir Mutfak, Prof. Dr. Y. Birol SAYGI,Prof. Dr. Şebnem TAVMAN, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.139-172, 2022

Su Ürünleri Besin Değerleri

Denizden Gastronomiye, Doç. Dr. Zafer CEYLAN,Dr. Öğr. Ü. Esra DOĞU BAYKUT, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.211-246, 2021
Ansiklopedide Bölümler

Van Gül Reçeli

Detay Yayıncılık, ss.1-3, 2024
Metrikler

Yayın

27

Atıf (WoS)

1

H-İndeks (WoS)

1

Atıf (Scopus)

7

H-İndeks (Scopus)

2

Proje

3

Açık Erişim

6
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları