Yayınlar & Eserler

Makaleler 7
Tümü (7)
SCI-E, SSCI, AHCI (3)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (3)
Scopus (3)
TRDizin (4)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 12

1. Michelin Yıldızlı Restoranların Menülerinde Yerel Ürün ve Yemeklerin Kullanımı

8. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi, Aydın, Türkiye, 17 - 20 Ekim 2024, ss.111-119, (Özet Bildiri) Creative Commons License

2. POSTMODERNİZM VE KÜYEREL GIDA TÜKETİMİ

III. Uluslararası Kayseri Bilimsel Araştırmalar Kongresi, Kayseri, Türkiye, 20 - 21 Temmuz 2024, ss.1, (Tam Metin Bildiri)

3. Z Kuşağının Yöresel Yemek ve Keledoş Kavramlarına İlişkin Metaforik Algısı

II. Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi (USBK-24), Bitlis, Türkiye, 8 - 10 Mayıs 2024, ss.66-67, (Özet Bildiri) Creative Commons License

4. Local Culinary Culture in Rural Tourism Literature: A Bibliometric Analysis

Anti Fragile Rural Tourism Entrepreneurship Final Conference , Eskişehir, Türkiye, 26 - 29 Şubat 2024, (Yayınlanmadı)

5. Bütünleştirici Bir İnceleme Süreciyle Van Otlu Peyniri

7. Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları, Makedonya, 8 - 10 Haziran 2023, (Tam Metin Bildiri)

6. Afet Dönemlerinde Gıda Güvencesi ve Güvenli Gıda

IV. Uluslararası Gastronomi, Turizm ve Kültür Çalışmaları Sempozyumu (Afet Dönemlerinde Gastronomi ve Beslenme), İzmir, Türkiye, 8 - 09 Haziran 2023, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

7. Van İlinde Yetişen Rosa × damascena Miller Bitkisinden Antosiyanin Ekstraksiyonu

4th International Congress of Food, Agricultural, and Veterinary Sciences, Van, Türkiye, 27 - 28 Mayıs 2022, (Özet Bildiri)

8. The Social Life of Coffee: Turkey’s Local Coffees

2nd International Anatolian Conference on Coffee & Cocoa, Bogota, Kolombiya, 7 - 08 Nisan 2022, ss.1-11, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

9. Dilsel Etkileşim Yönüyle Türk Gastronomisindeki Fransızca Terimler

Ulusal Dil ve Edebiyat Araştırmaları Sempozyumu, Van, Türkiye, 20 - 22 Ekim 2021, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

12. Gül (Rosa spp.) Bitkisine Genel Bir Bakış

ISPEC International Conference on Agriculture, Animal Science and Rural Development-III, Van, Türkiye, 20 - 22 Aralık 2019, ss.764-776, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma
Kitaplar 8

1. Digital Strategies and Technological Developments for Commercial Kitchens With a Zero Waste Kitchen Approach

Community Resilience and Climate Change Challenges: Pursuit of Sustainable Development Goals (SDGs), Amiya Bhaumik,Sandeep Poddar,Manish Dadhich,Kamal Kant Hiran,Ruchi Doshi, Editör, IGI Global Scientific Publishing, Pennsylvania, ss.1-26, 2025

2. The Cheese Industry's Global Economic Landscape: An Essential Perspective

Global Perspectives on Cheese Tourism, Grant Altay Taşkın,Aysu Altaş, Editör, IGI Global Scientific Publishing, Pennsylvania, ss.1-18, 2025

3. Et ve Et Ürünlerinin İşlenmesi ve Kimyası

Mutfağın Gizemleri Mutfak Kimyası: Gıda Bilimi ve Mutfak Sanatları, Prof. Dr. Y. Birol Saygı & Prof. Dr. Semih Ötleş, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.262-293, 2023

4. Nanoemülsiyonlar

Gıda Nanobiyoteknolojisi, Doç. Dr. Zafer Ceylan,Doç. Dr. Raciye Meral,Prof. Dr. Y. Birol Saygı, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.111-128, 2023

5. Veganizmde Etik Kaygılar ve Toplumsal Hareketler

Vegan Dünyayı Anlamak: Veganlık Üzerine Toplumsal Araştırmalar, Gürhan, Nazife, Editör, Siyasal Kitabevi, Ankara, ss.123-146, 2023

6. Yiyecek İçecek Hizmetlerinde Sürdürülebilir Yenilikçi Yaklaşımlar

Sürdürülebilir Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi, Dr. Öğr. Ü. Çinuçen OKAT &,Dr. Öğr. Ü. Pelin KOÇ, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.250-277, 2022

7. Sağlıklı ve Sürdürülebilir Gastronomi

Sürdürülebilir Mutfak, Prof. Dr. Y. Birol SAYGI,Prof. Dr. Şebnem TAVMAN, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.139-172, 2022

8. Su Ürünleri Besin Değerleri

Denizden Gastronomiye, Doç. Dr. Zafer CEYLAN,Dr. Öğr. Ü. Esra DOĞU BAYKUT, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.211-246, 2021
Ansiklopedide Bölümler 1

1. Van Gül Reçeli

Detay Yayıncılık, ss.1-3, 2024
Metrikler

Yayın

28

Yayın (WoS)

3

Yayın (Scopus)

3

Atıf (WoS)

1

H-İndeks (WoS)

1

Atıf (Scopus)

7

H-İndeks (Scopus)

2

Proje

3

Açık Erişim

6
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları